Gaxal kérdése:
Ez a hörcsögök szemszögéből állatkínzás?
Figyelt kérdés
már a hócipőm kivan azokkol akik csak ugy megveszik a hörcsögöt, (hogy szép és elnézem gondoloatmenettel) nem vesznek hozzá ketrecet vagy terráriumot és berendezést annak a sok hörinek mennyi ideje lehet?? http://www.youtube.com/watch?v=2lFuNTzw12k 2012. márc. 17. 22:32
1/10 anonim válasza:
sztem csak a film miatt nincs alattuk semmi
igy jobban latszik h szaladgalnak
2/10 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy a videón miért vannak ebben az üres terráriumban. Lehet, hogy csak addig tették át őket oda, amíg a nagyobb helyüket épp takarítják...
3/10 A kérdező kommentje:
ok, tényleg most hogy belegondolok amikor én is videóztam a hörim a 3eleletes ketrecből egy kartondobozba tettem 3 percig.
2012. márc. 17. 22:46
4/10 anonim válasza:
Van ott a terráriumban néhány szem forgács, ha jól láttam, gondolom, ha abban tartanák, nem szórnának bele pár szemet :), szerintem ahogy kivették őket a rendes ketrecből, úgy kerülhetett az üvegbe a hörikkel együtt az a kis forgács.
5/10 anonim válasza:
Gondolom itt tényleg rendesen vannak tartva meg azt gondolom amit már előttem is leírtak.
De sajnos akkor is van olyan ember aki tényleg így tartja őket,vagy befőttesüvegben stb.. azokat sajnálom
6/10 A kérdező kommentje:
befőttesüvegben hörcsögöt? nekem 3 emeletes ketrecben van
2012. márc. 18. 19:10
7/10 anonim válasza:
Egyet értek a többiekkel, valszeg takarítva vannak.
Vagy ahogy látom ezek elég picik még, lehet el lettek választva egy kis időre a szülőktől, hogy gyerek nézhesse, vagy épp most viszik elpasszolni őket a boltba. :) Nem hiszem, hogy csak úgy a föld közepén tartanák a hörcsögöket víz és élelem nélkül, ráadásul ennyit egy rakáson.
De ha ez vigasztal a miénknek is három emeletes ketrecpalotája van mindenféle hörcsögcsodával, szóval egy szava sem lehet. :D
8/10 A kérdező kommentje:
ja enyim is ugy élmint egy kiskirály
2012. márc. 19. 19:51
9/10 Nokedli007 válasza:
Ez nem állatkínzás.Vagy takarítják őket vagy pedig pár napja/hete születtek és elvették az anyjuktól miután a horcsög képes megenni a kicsinyét.
10/10 Rekucio válasza:
Szerintem nem mert csak addig tették át amíg a helyüket takarítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!