Macska vagy nyúl?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyek?Macskát vagy nyulat?2012. szept. 2. 11:54
11/25 anonim válasza:
Vegyél kettőt, azzal már tele lesz a lábas. Finom vasárnapi ebéd!
12/25 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 2. 12:23
13/25 anonim válasza:
Azt is gondold át, hogy 8 év múlva tudsz-e majd nyulazni, 21 év múlva macskázni. Azaz illik élethosszig gondoskodni a beszerzett jószágról.
14/25 anonim válasza:
Nekem is nyuszim van, de cicóm is volt, hát én nem tudom összehasonlítani se. A cica nem alattomos, hanem édes,és szép, viszont tény hogy sokkal önállóbb, mint a nyuszi, és nem szófogadó, te nem vagy a gazdája, hanem az eltartója vagy. A nyuszi olyasmi mint egy kevésbé okos kutya, meg lehet tanítani dolgokra, szót fogad stb. Teljesen mások szerintem, és én mindkettőt imádom.
15/25 A kérdező kommentje:
Igen. (agathachristie)
2012. szept. 2. 13:50
16/25 anonim válasza:
A nyúl is van olyan okos, mint egy kutya, vagy egy macska, csak ők másképpen, mert nem ragadozók. Ha nektek csak a trükkökre betanítható állatok intelligensek, akkor tévedtek. A nyúlb
18/25 anonim válasza:
Nyulat is lehet trükkökre tanítani:D Szerintem is okosak, de nem annyira mint egy kutya.
19/25 anonim válasza:
Azt vedd, amelyik szimpatikusabb! Nekem a macska volt és lesz is örökké a kedvenc, amióta az eszemet tudom, bele vagyok zúgva a macskákba. De a nyuszi is aranyos, szeretnivaló, okos kis jószág.
20/25 anonim válasza:
A nyúl füle jobban kilóg a fazékból főzés közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!