Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyúl vagy a macska a tuti?

Dancsibácsi! kérdése:

A nyúl vagy a macska a tuti?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 22:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a cica :)
2010. szept. 28. 22:56
 2/27 anonim ***** válasza:
61%

Nyúl fokhagymával tűzdelve, kis fehérborral, na, az a tutti!

Lehet lepontozni! Hülye egy kérdés volt.

2010. szept. 28. 23:00
 3/27 anonim ***** válasza:

A manx macska egyes vélemények szerint a kettő keresztezéséből jött létre, úgy hogy azt tudom ajánlani ;)

Viszont a rossz hír, h ne is próbálkozz, mert én egy időben akartam ilyet, utánajártam sok helyen, de a legtöbb helyen még azt sem tudták, h mi az, tehát gyakorlatilag beszerezhetetlen :DD

[link]

2010. szept. 28. 23:06
 4/27 anonim válasza:
Nekünk két cicánk és két nyuszink is van, de össze sem hasonlíthatók. Az egyik nyuszi sokáig a cicákkal együtt szabadon élt, de miután leamortizált pár cuccot kapott egy kisebb lakóhelyet : ) Imádjuk őket is, de alapvetően a zabálás a fő létük. Szóval minden tekintetben a cica a nyerő. Önálló, tiszta, hálás a foglalkozásért, játékos és rendkívül tudatos. Nem nyalizik ha nincs kedve de mindent megtesz amennyiben simogatást vagy foglalkozást akar. ( a mieink ráadásul aportiroznak, ajtót nyitnak stb.)Úgyhogy cica, cica, cica!
2010. szept. 28. 23:09
 5/27 anonim ***** válasza:
A nyuszi.
2010. szept. 28. 23:09
 6/27 kicsijames válasza:

Gondolom, háziállatnak szeretnéd. Normál esetben és nem kínzod vagy megsütöd őket:

1. Nyúl:

- Sokat kakál (nyúlbogyók)

- Jó az olyan ketrec, ahonnan kipotyog a nyúlbogyó egy alsó tálba.

- Ketrec kell, óllal, stb., kvázi, mint egy hörcsögnek.

- Amúgy aranyos, az apró nyulakat mindenki imádja. (Nem-nő-nagyra-féle nyúl.)

- Büdös...

2. Macsek:

- Mivel szabadon jár, miután hozzászoktattad, hova végezze dolgát, mindenhol hullajtja a szőrét.

- Ha vidéken laksz, döglött egereket hord a lábtörlődre. (Hogy megmutassa, mennyire ügyes és hogy szeret téged.)

- Ha lakótelepen laksz, a döglött macskád lesz a lábtörlőn...

Én a nyúlra voksolnék, mert allergiás vagyok a macskaszőrre. Komolyan, leletem is van róla.

2010. szept. 28. 23:15
 7/27 Holdtündér ***** válasza:
54%

A macska.

A nyulat nem lehet szobatisztaságra nevelni és össze fogja bogyózni az egész lakást/házat.

2010. szept. 28. 23:16
 8/27 anonim ***** válasza:
Tapsi Hapsi és Szilveszter.
2010. szept. 28. 23:33
 9/27 anonim ***** válasza:
Az unokatestvéremnek volt egy nagy nyula. A szobában mászkálhatott és annyira nem bogyózott mindenfele. De én a macskára voksolok.
2010. szept. 28. 23:53
 10/27 anonim ***** válasza:
Ja és párszor a macskánk élő egeret hozott a házba és elengedte.
2010. szept. 29. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!