A nyúl vagy a macska a tuti?
Nyúl fokhagymával tűzdelve, kis fehérborral, na, az a tutti!
Lehet lepontozni! Hülye egy kérdés volt.
A manx macska egyes vélemények szerint a kettő keresztezéséből jött létre, úgy hogy azt tudom ajánlani ;)
Viszont a rossz hír, h ne is próbálkozz, mert én egy időben akartam ilyet, utánajártam sok helyen, de a legtöbb helyen még azt sem tudták, h mi az, tehát gyakorlatilag beszerezhetetlen :DD
Gondolom, háziállatnak szeretnéd. Normál esetben és nem kínzod vagy megsütöd őket:
1. Nyúl:
- Sokat kakál (nyúlbogyók)
- Jó az olyan ketrec, ahonnan kipotyog a nyúlbogyó egy alsó tálba.
- Ketrec kell, óllal, stb., kvázi, mint egy hörcsögnek.
- Amúgy aranyos, az apró nyulakat mindenki imádja. (Nem-nő-nagyra-féle nyúl.)
- Büdös...
2. Macsek:
- Mivel szabadon jár, miután hozzászoktattad, hova végezze dolgát, mindenhol hullajtja a szőrét.
- Ha vidéken laksz, döglött egereket hord a lábtörlődre. (Hogy megmutassa, mennyire ügyes és hogy szeret téged.)
- Ha lakótelepen laksz, a döglött macskád lesz a lábtörlőn...
Én a nyúlra voksolnék, mert allergiás vagyok a macskaszőrre. Komolyan, leletem is van róla.
A macska.
A nyulat nem lehet szobatisztaságra nevelni és össze fogja bogyózni az egész lakást/házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!