A nyúl vagy a macska a tuti?
Más a két állat, de mindkettő tartható szobában, a nyúl ugyanolyan szobatiszta és szelíd, ragaszkodó, mint a macska, az enyém is szabadon van, elég jól idomítható is, hogy pl. mit nem szabad megrágnia, hova nem szabad bemennie.
Egy dolog fontos: a nyúl nem kezdő állattartóknak való. Legalábbis a szobában tartása nem. Azért, mert sokkal önfejűbb, mint a macska, és még annyira sem érdekli a véleményed, ennélfogva nehezebb nevelni. És van egy fucsa észjárása is. A macska sokkal egyszerűbb.
Aki nyulat akar, az előbb mindenképpen olvasson el róla egy könyvet (angolul van a legtöbb), vagy nagyon alaposan olvasson utána az interneten, mert nem megszokott házikedvenc, sok a tévhit, kevés a megbízható szakember, tapasztalat.
egyik összevesző..
én próbáltam valami választ adni a kérdésedre....az h ez buta embernek jó célpont, nem az én értelmi szegénységem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!