Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyúl vagy a macska a tuti?

Dancsibácsi! kérdése:

A nyúl vagy a macska a tuti?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 22:54
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

nyúl

én rágcsálópárti vagyok

2010. szept. 30. 10:14
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkettő van egy lakásban.:) És mindkettő imádnivaló, mind a kettő másért, egyiket sem szeretem jobban a másiknál. A nyulat én, a macskát a párom hozta a háztartásba.:) Amikor összeköltöztünk akkor az állatok is kénytelenek voltak. Az elején volt egy kis bunyó de most már nagy haverok, jókat röhögünk hogy mit bohóckodnak egymással.
2010. szept. 30. 16:50
 23/27 Enting ***** válasza:

Más a két állat, de mindkettő tartható szobában, a nyúl ugyanolyan szobatiszta és szelíd, ragaszkodó, mint a macska, az enyém is szabadon van, elég jól idomítható is, hogy pl. mit nem szabad megrágnia, hova nem szabad bemennie.

Egy dolog fontos: a nyúl nem kezdő állattartóknak való. Legalábbis a szobában tartása nem. Azért, mert sokkal önfejűbb, mint a macska, és még annyira sem érdekli a véleményed, ennélfogva nehezebb nevelni. És van egy fucsa észjárása is. A macska sokkal egyszerűbb.

Aki nyulat akar, az előbb mindenképpen olvasson el róla egy könyvet (angolul van a legtöbb), vagy nagyon alaposan olvasson utána az interneten, mert nem megszokott házikedvenc, sok a tévhit, kevés a megbízható szakember, tapasztalat.

2010. okt. 1. 10:11
 24/27 Enting ***** válasza:
ja, és a nyúl kényesebb is, érzékenyebb mindenre testileg és lelkileg, több türelem és megértés kell hozzá, mint egy macskához. de legalább annyi élmény vele élni.
2010. okt. 1. 10:12
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom két válaszolónak sikerült faszán összeveszni egy APRÓ HÜLYESÉGEN, nekik meg szívből gratulálok.
2010. okt. 1. 19:28
 26/27 anonim ***** válasza:

egyik összevesző..

én próbáltam valami választ adni a kérdésedre....az h ez buta embernek jó célpont, nem az én értelmi szegénységem.

2010. okt. 4. 12:07
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban ítélkezni, véleményt alkotni másokról neten keresztül, csak nem szeretem ha ilyen szarságon vesznek össze emberek. Ő beszólt, te meg folytattad a vitát, amivel nincs is semmiféle baj, csak ugye a magánbeszélgetéseket privát üziben illik lebonyolítani.
2010. okt. 8. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!