A nyúl vagy a macska a tuti?
A macska az egyik legokosabb, a nyúl az egyik legbutább állat.
KINEK MI VALÓ!
Érdekes, mert nekem elég okos a nyuszim.
1. szobatiszta mindig nyitva a ketrece és bejár kullantani
2. ha hívom odarohan hozzám
3. mikor ülök az ágyon és hívom, hogy gyere hopi, hopi akkor felugrik
Nem tudom más nyuszik is csinálnak-e ilyet lehet ez csak nekem újdonság, de engem ledöbbentett.
nekünk három ivartalanított macskánk van....
volt egy nyulunk is....
a nyúlat tesómék vitték mindenhova, tehát szocializálva volt, hámozták, elvitték busszal városba, élvezte is, de itthon szabályos terrort tartott.
utánnaunk rontott, morgott...
a macska elvonul, nem kell rettegni h melyik bútort nyüstöli szét. biztos h nagyon értelmes a nyuszi is, de szerintem egy macska kicsit több, vagy inkább másféle intelligenciát hordoz magában...
összehasonlíthatatlan..
egyik rágcsáló, másik ragadozó. két külön életritmust élnek, más a túlélési taktikájuk, máshogy vannak az életre berendezkedve. mindkettőnek más a tartási feltétele, igénye.
"a nyúlat tesómék vitték mindenhova, tehát szocializálva volt, hámozták"
Bocs az off-ért, de hogyan kell nyulat hámozni?
veszel rá nyúlhámot...felétek csak bálamadzaggal rángatják az emberek az utcán az állatokat?
azért mert szűklátókörű vagy, meg csak ekézésben ismered a hámot, ne ugass le mást-.-"
menj emberek közé..kérlek....
Miért írod rólam, hogy szűklátókörű vagyok, csak mert nem tudom, hogyan kell nyulat hámozni?
Én sem bálazsinóron sétáltatom a kutyámat, csak mert vidéken élek.
Jól megsértettél, nem adtam rá okot.
kifiguráztál, pedig nem adtam rá okot. szerintem az irományom nem tartalmaz különösebb írás hibákat, használok vesszőt, ha jól tudom, akkor ott, ahol azt alkalmazni kell, azért mert nem azt írtam h a nyuszinak vettek egy hámot, és ezáltal módjukban áll biztonságosan sétáltatni őt, attól még a szövegkörnyezetből kitalálható, hogy nem krumplipucoláshoz hasonlóan hámozzák a nyuszkót. sztem ezt a fórumot ezek a kákán is csomót kereső egyének teszik tönkre. vitát szítanak, a kérdezők pedig, akik várják a számukra fontos válaszokat, azt olvashatják, h egyesek kifigurázzák a másikat.
igazán sajnálom, hogy megbántottalak, mielött elkezdesz szapulni bárkit is, számold bele a rizikót, hogy valaki ki is fog állni magáért, amit te szemmel láthatóan nem tudsz elviselni. hát akkor kettőnk közül teszek annyit az ügy érdekében, hogy elnézést kérek....
elnézést, hogyha hirtelen felindulásból rádförmedtem....
és akkor ezt a másik oldalról is várom. ha hiába várom, az nem az én szegénységi bizonyítékom....
Poénnak szántam a "nyúlhámozást" .
Elnézésed kérem, ha megsértettelek, szívemből mondom, nem volt szándékomban.
Egyébként imádom az állatokat, három "saját" és két befogadott macskám van, tavaly, amikor mínusz 22 c-fok volt éjjel a sütőben melegítettem a beteg kóbor cicának a samottéglát, csomagoltam rongyba, hogy azon aludjon és ne fagyjon meg.
Nem vagyok érzéketlen bunkó. Ja és középkorú férfi vagyok.
Mégegyszer bocs.
rendben, szerintem ezt lehet így is, kultúráltan. én meg 18 éves lány vagyok, de nem tudom, ebben az egészben itt ez miért számít. ha ötéves lennél, vagy 65, akkoris ugyanezt írtam volna.
további jó válasz adásokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!