Ez baj? A nyúl mindig védi a területét?
Figyelt kérdés
A nyuszim 5 éves bak. Olvastam, hogy nagyon védenie kéne a területét.És amikor a cicánk bemászik hozzá a ketrecébe akkor soha semmit nem csinál. Nem kéne jobban védenie a területét?2012. jan. 10. 14:39
1/8 anonim válasza:
A nőstény nyulakra jellemző leginkább a területvédés. Ez a nyusziknál pont fordítva van...
2/8 anonim válasza:
Nekünk soha nem védett területet, inkább magát akkor, ha éppen felbosszantották.
3/8 anonim válasza:
A bak nyulakra nem jellemző a territoriális viselkedés, inkább a nőstényekre. A bakok jelölnek, udvarolnak, "hümmögnek" általában.
4/8 anonim válasza:
A bak tényleg nem.Nekem is van,simán benyúlhatok a ketrecbe pakolászhatok is benne,úgy,hogy benne van.Mást nem csinál azon kívül,hogy nyalogatja a kezem.:)
5/8 anonim válasza:
az én bak nyuszim mostanában, ha benyúlok a ketrecébe, morogva nekiszalad a kezemnek, és ha akkor otthagyom a kezem, és nem csinálok semmit, akkor a következő lépés, hogy bedugja a fejét a kezembe, hogy simogassam :D Akkor ez most területvédés vagy sem? :D
6/8 anonim válasza:
Az előttem szólókkal teljesen egyett értek. Azonban a macska terjeszthet olyan vírusos fertőzést ami a nyuszira nem biztos hogy jó hatással lehet, hisz tudott nagyfokú érzékenysége a betegségekre. Persze nem azt mondom hogy ez tuti, azonban nem baj ha tudod ezt.Persze ha szoba cica beoltva mindenfélével, egeret nem fog, és "hermetikusan tarod akkor nem sok esély van erre.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. jan. 11. 15:18
8/8 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy nincsenek azonos betegségeik.
Persze ha a nyuszi nincs beoltva RHD ellen, az más, mert azt a cica is hazaviheti, akárcsak mi a cipőnkkel akár (extrém esetben)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!