Létezik nyusziriasztó spray?
Figyelt kérdés
Olyan, mint a macskariasztó, csak nyusziba. A neten csak olyat találtam, ami mezei nyúl ellen kertben használható. Nem tudom, hogy az nem ártana-e a nyuszinak, és elég drága is. Létezik lakásban használható?2012. jan. 7. 15:22
1/9 anonim válasza:
Ha rágás ellen kell, akkor bármilyen agresszív szagú spray jó. Én egyszer karácsonyra kaptam egy garnitúra undorító szagú spray-t, sosem fújtam magamra, a tapétát viszont rettentő jól megvédtem vele.
2/9 A kérdező kommentje:
Főleg a szőnyeg megvédésére kellene :P
2012. jan. 7. 16:47
3/9 anonim válasza:
Eukaliptusz illatát nem szokták szeretni, bútorokat ezzel szokták bekenni. Ám szőnyeg esetén necces :)
4/9 anonim válasza:
Igen, van, én mostanában kérdeztem meg pont az állatorvost, ő ajánlott egy spray-t, állatpatikában lehet kapni, beltérre is használható, de mondta, h. elég erős a szaga. A nevét passzolom, de a patikában biztos meg tudják mondani. Én a fotelokat szeretném "nyuszitlanítani". :) :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, utolsó! Eszembe se jutott volna a patika :) Majd utánanézek, mennyibe kerül! :)
2012. jan. 8. 18:01
6/9 anonim válasza:
nálunk az ecet vált be, jó erőset beleöntök flakonba, aztán lespriccelem a helyet amit szeretnék nyulatlanítni.
7/9 anonim válasza:
a legjobb a nyúlpőrkőlt nokedlivel ez tuti megvédi a butorokat
ui:ja és uborka saláta
8/9 anonim válasza:
de azért nem enném meg szegény kis nyuszit
9/9 anonim válasza:
Valaki tudna egy természetes rágás elleni sprayt, ami nem eukaliptusz, mivel az nincs, és nem ecet? Mivel az ecetet szereti a nyuszim xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!