Hogy csinljak othon hörcsögkereket?
én még nem próbáltam csinálni, de szerintem az 1#-val ellentétben mindent meglehet oldani.
Pl.:
Fogj egy üres delmás(vajas)dobozt, és a közepébe csinálj egy lyukat, és dugj bele egy drótot aminek a végén egy nagy gyöngy vagy ilyesmi van, hogy ne bújjon át a lyukon, és rögzítsd valahogy a ketrechez.
Remélem tudtam segíteni.
1. vagyok:
Nem akartam mogorva lenni.De elég sok hörcsögnek lett már baja az otthon készült cuccok miatt.
Ezzel is csak annyi a baj, hogy ugye a hörcsög rágcsáló ami azt jelenti, hogy MINDENT megrág.A Delmás dobozt is.Így lenyeli az apró lerágott éles műanyagot és szerintem tudod mi lesz ennek a vége.... Pontosan ezért kell boltban vásárolni kisállat felszerelést!
Tényleg nem drága a hörcsögkerék. És jobban is működik, meg biztonságosabb, mint a házi. Meg ha ennyire nincs pénze, akkor hogy fogod eltartani a hörit?
De itt egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=HU_p6X_eG2E&feature=related
Tehát kell eszkábálni egy vázat és belerakni a kerek műanyag dobozt a kis lécekkel.
Jó a videó és tetszik is a kerék.De biztos nem tenném be az akváriumába felügyelet nélkül.Inkább csak mikor ki van engedve a szobába akkor is figyelném, hogy nem rágcsálja-e szóval még mindig azt mondom, hogy hosszú távon jobb a bolti.
Egyébként meg én sem értem, hogy akkor, hogy tudod majd ellátni az állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!