Ajánlanátok valamit afta ellen? Már 4-er kapja el a kislányom másfél hónap alatt eddig a tantum verdével fújtam neki és kipróbáltuk a corsodilt is de most megint kijött. Már nem tudom mit csinljak.
Vidd el az orvoshoz, írt receptre sárga ecsetelőt, azzal kentem, szépen elmúlt!
Cumizik, ha igen, azt főzd kii minden nap!
felülfertőződött, nem fertőtlenítettél ki mindent!
pl. fogkefét cseréltél? ha cumizik, üvegezik akkor kifőzted a cumit? ágyneműit, alvókáját kimostad-vasaltad?
ha nem fertőtlenítesz ki mindent ami nyálas lett akkor újra és újra vissza fog jönni
saját tapasztalat: a sárga ecsetelő nekem olyan mint a iz 1-2 hét mire elmult. (amugy ennyi idö alatt magátol is elmulik).
a cordosil nekem jo volt2-3 nap és el is mult!
nem beteg a kicsi? akkor szokott még ilyen kijönni. lehet nem tartják elég tisztán a dolgokat a bölcsi/oviban. ha más után eszik, iszik akkor jön ki.
Ha valamilyen új bacival találkozik a szájában attól is lehet. Ha elharapja a száját annak helyén is könnyen kialakul.
Legyengült immunrendszernél ugyanúgy kijön.
Erősítsd vitaminokkal az immunrendszerét és mossatok kezet naponta többször. Állat van a közelében? Nekem gyerekkoromban sokszor volt aftám miattuk, mert nem mostam kezet utánuk egyből...
6-os vagyok megint. Mi is tantum verdéztünk és jó volt, csak hát újra visszafertőződött.
Sajnos amíg az afta tart, addig a már sterilizát játékokat újból befertőzi. Én úcs csináltam, hogy kisterilizáltam mindent és a játékok nagy részét félretettem és amíg beteg volt a szája, addig csak pár játékkal játjhatott, azokat viszont naponta kellett sterilizálni. Ja, és naponta lepedőcsere is kellett. A végén már majdnem sírtam, de csak így múlt el sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!