Nyáron elutazunk 3 hétre nyaralni a Balatonra. Mit csinljak a 4 kismacskámmal?
Most még csak egy van de nem sokára lesz még három kis cicám is. Mit csináljak velük nyárra? Megoldható lenne elvinni őket de macerás is és a cicáknak sem lenne jó annyit utazni egy dobozban. Meg lehet hogy elvesznének a Balatonon... :(
Mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom a lehet legjobbat választani.
2.válaszoló:
Szerintem négy macska nem annyira sok láttam már sokkal többet is egy helyen lakni.Én nagyon szeretem a cicákat és nekem így jó.
állatorvos azt mondta nekem h a macskák a helyhez kötödnek és jobb ha nem visszük magunkkal nyaralni a cicákat mert az csak felesleges stressz nekik,főleg h idegen hely, más macskák területe stb. mi van ha véletlenül kiszökik?
Inkább hagyd otthon és etesse vki őket. A cicák nem annyira érzékenyek mint a kutyák.
Igen ez igaz!
Most kiderült hogy egyenlőre egy macskáról lesz szó nyár végén elsz még 3.
Viszont ennek a cicusnak nagyon sok törődésre van szüksége és nem akarom hogy 3 hétig egyedül legyen és csak a kaját kapja. Ebbe bele bolundulna!
Viszont azt sem akarom hogy elszökjön mert nagyon szeretem.És nem szeretnék neki sterssz okozni. :'(
Most mit csináljak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!