Nyulam beteg. Bővebben lent?
Figyelt kérdés
Tehát: kaptam egy kisnyulat nem lehet töb 2 hónaposnál.A széklete vagy a vizelete ilyen kocsonyás,folyós.Nincs kedve,alig eszik.Azt hiszem úgy mondják hogy "fosos".Kaptam még egy ilyen J betűs gyógyszert,nem jut az eszembe a neve.Több mint tíz féle vitamin van benne.Aminek elvileg elégek kéne lennie 5 napig de ma már a felét megitták(egy másik nyúllal van együtt,de ő nem kapta el)ÁLLATORVOS SZABADSÁGOLÁS ALATT 27.-ig.Mit kell neki adni vagy mit tegyek hogy kigyógyuljon belőle?2012. aug. 17. 18:18
21/22 anonim válasza:
Na, így már teljesen máshogy fest a történet. Ne haragudj az előzőkért, de nem voltunk ott, nem láttuk mi történt. A legtöbb ember inkább vár pár napot, "hátha történik valami".
Nagyon sajnálom, ami a nyuszival történt. :( Nekem is van egy, és el sem tudom képzelni, mit éreznék, ha elpusztulna. Főleg, ha ilyen körülmények között. Ezek után biztos, hogy nem a te hibád, ne emészd magad miatta, te mindent megtettél, amit csak lehetett. Valószínűleg gyenge volt szegény.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Sokkal jobban esik egy ilyen modorú válasz.azthiszem a 2. nap már mászkált,szaglászott egyszóval: kíváncsiskodott.Aztán valahogy Még is ez lett a vége!Viszont valamivel jobban érzem magam hogy így kívülállóként is tudod hogy nem az én hibám.Megy a zöld kéz!Most az unokatesóján vigasztalódok meg a másik nyuszimon.
2012. aug. 22. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!