Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyulam beteg. Bővebben lent?

Nyulam beteg. Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Tehát: kaptam egy kisnyulat nem lehet töb 2 hónaposnál.A széklete vagy a vizelete ilyen kocsonyás,folyós.Nincs kedve,alig eszik.Azt hiszem úgy mondják hogy "fosos".Kaptam még egy ilyen J betűs gyógyszert,nem jut az eszembe a neve.Több mint tíz féle vitamin van benne.Aminek elvileg elégek kéne lennie 5 napig de ma már a felét megitták(egy másik nyúllal van együtt,de ő nem kapta el)ÁLLATORVOS SZABADSÁGOLÁS ALATT 27.-ig.Mit kell neki adni vagy mit tegyek hogy kigyógyuljon belőle?

2012. aug. 17. 18:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Milyen meglepő.... Mintha ezt írtuk volna, hogy ha nem viszed állatorvoshoz, el fog pusztulni. De nem baj, ne fogadd meg a tanácsot, ölj meg még pár nyulat. Aztán nyugtasd csak azzal a lelkedet, hogy nem a te hibád. Gratulálok!
2012. aug. 20. 13:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát, jó kis állatorvos leszel... :S

Remélem tanultál ebből az esetből. Ha azonnal állatorvoshoz viszed, a nyuszid még élne. Hiába kapott gyógyszert, már késő volt. Ha több napig nem eszik-iszik, annak halál a vége.

2012. aug. 20. 13:43
 13/22 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább fogd be!a kérdés kiírása után már 10 perccel egy 20km-re lévő ügyeleteshez mentünk ő mondta a TRISULMIX port és hogy ha nem bírsz olvasni csak okoskodj inkább ne írj semmit!Legalább is ide ne!!Én öljek nyulat?Szerinted én akartam hogy elpusztuljon? Mindjárt téged öllek meg te köcsög zsidó!
2012. aug. 20. 13:45
 14/22 A kérdező kommentje:

a kommentem nem az utolsó hozzászólónak szólt hanem az az ellőttinek.

Utolsó: nem érted? amikor aznap hoztam azonnal kiírtam a kérdést és már vittem is állatorvoshoz...ENNYIT NEHÉZ FELFOGNI?Akitől meg elhoztam az úgy van volt vele vagy túléli vagy elpusztul.Ezért is hoztam el...Nehogy már a végén az legyen hogy én miattam pusztult el.Mint mondtam állatorvosi egyetemig még van 5 évem.Mi az f**t tudnék csinálni 14évesen?

2012. aug. 20. 13:49
 15/22 A kérdező kommentje:

Tehát akkor:

Mikor már elhoztam több napja hasmenéses volt.EZ nem az én hibám!Jól felidegesítettetek és ezért káromkodtam(nem mintha eddig is jó kedvemben lettem volna).De inkább ne is írjatok ti ketten meg aki csak negatívat akar írni!

TÉMA LEZÁRVA!!

Nyugodj békében kis nyuszi!:S

2012. aug. 20. 13:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy az állatorvos is marhára érti a dolgát. Minimum antibiotikumot kellett volna kapni 3 injekciót 3 napig! Mondjuk elvihetted volna másik állatorvoshoz is minimum
2012. aug. 20. 14:10
 17/22 A kérdező kommentje:
biztos okosabb vagy te meg attól az állatorvostól aki 55 éve a szakmában van...
2012. aug. 20. 14:22
 18/22 anonim ***** válasza:

A mi állatorvosunk is a szurit mondta. (Sőt, elárulom a kiszáradás miatt infúziót is kellett volna kapnia.)

Na mindegy, azt mondod, több napja hasmenéses volt. Ha nem nálad kezdődött a baj, hanem így kaptad ÉS rögtön rohantál a gyógyszerért, akkor az valamivel jobb. Akkor nem tehetsz róla, hogy az előző gazdája hanyag volt. Egyéb esetben tanulj az esetből és ne várj 5 napig.

"Mindjárt téged öllek meg te köcsög zsidó."

Ha orvos szeretnél lenni ,akkor jobb, ha megtanulod kezelni az indulataid. Nem kell rögtön az ember torkának menni. Értjük, hogy te mindent megtettél, és 14 évesen szép, hogy elmentél neki gyógyszerért. Sajnálom ami a nyuszival történt, de ez a kölyökkori hasmenés még orvosi segítség mellett is könnyen lehet végzetes.

2012. aug. 20. 14:28
 19/22 anonim ***** válasza:
igen, képzeld, tudom, mivel az én nyuszimnak is volt hasmenése, és nyúlhoz értő orvoshoz szoktam vinni, és tudja, mit kell csinálni vele ilyenkor
2012. aug. 20. 14:29
 20/22 A kérdező kommentje:

Ha az elején is ilyen hozzáállással kommenteltél volna,nem káromkodtam volna.Ezért utólag bocsánatot kérek.

De nagyon rosszul esett hogy nem tehettem róla már napok óta hasmenéses volt ott is és ahogy megérkezett szinte utána azonnal mentünk állatorvoshoz.Saját pénzből vettem gyógyszert nem is keveset,éjszakánként 2-3 óránként fel keltem és megnéztem a nyulakat hogy nincs-e baj.Aztán ma 1:50körül meg szegény elpusztult.Tudod mekkora lelki trauma ez?3napon át úgy voltam vele hogy meggyógyul.Befecskendezővel adtam neki a a gyógyszert a szájába.Szerintem mindent megtettem!ÉS még ezután mered azt állítani hogy én tehetek róla és én miattam pusztult el a nyuszi?És tudod milyen az hogy amikor szegény nyávogására kelek fel öcsémmel megyek gyógyszerért és mire kéész lenne a gyógyszer jön öcsém hogy "a kis nyuszi megint nyávogott egyet,de ez most halk volt és azután letette a fejét".Az ágyam mellett aludtak(volt egy "unokatesója" is,ő jól van)!

Most ezek után tehetek róla?

2012. aug. 20. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!