Nyulam beteg. Bővebben lent?
A nyulaknál a hasmenés gyors és végzetes dolog.Főleg kis korban gyakori. Állatnak gyógyszert orvosi utasítás nélkül meg nem adunk. Állatorvos segítsége nélkül nagy valószínűséggel el fog pusztulni. :(
Amit tehetsz: csak szénát adj neki és sok vizet! És imádkozz! Esetleg kereshetnél másik orvost...
Ahogy telik az idő, úgy fogy a nyuszi esélye. A vízhiány végzetes és ha nem vesz táplálékot magához, az emésztés lelassul, majd teljesen megáll. A nyulaknak folyamatosan táplálkoznia kell!
Fiatalkorban gyakori ez a fajta hasmenés, és néhány órán belül elpusztulhat. Ilyenkor nem vitaminra van szüksége, hanem ORVOSRA! Nem tudnál esetleg a környéken keresni valakit? (Bár szerintem már régen késő.)
Megvan még a nyuszi?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat de már tegnap este megoldottam:feltaláltam magam és elmentem az állatpatikába ott adtak gyógyszert azt mondták vízbe adjam neki,de mivel nem ivott befecsekendőzvel meg itattam.Azóta sokkal jobban van.Ha valaki hasonló cipőben jár: TRISULMIX POR!!!
Még hogy nem éri meg a jövőhetet?Sokkal jobban van és már a hasmenése sem ilyen kocsonyás hanem kezd össze állni szilárddá.De azért köszönöm mindenkinek!
Sajnos rossz hírt kell közölnöm: a nyuszi ma éjjel(augusztus 20.) 1:50 kor elkezdett nyávogni azonnal rohantam gyógyszert csinálni de mire visszaértem az utolsó hangot kiadta és letette a kis buksiját :'/ .A gyógyszer segített volna de ki tudja mióta volt az előző gazdájánál hasmenéses.Most egy másik nyuszim is küzd a hasmenéssel neki jóval nagyobb esélye van mert nála akkor kezdődött el amikor hoztam és gyógyszert kap azóta.Ezt a nyuszit is onnan kaptam. AZ ÁGYA MELLETT PUSTULT EL ÉS NEM TUDTAM SEMMIT SEM CSINÁLNI!! :S Pedig állatorvosnak készülök,de megpróbálom megnyugtatni magamat azzal hogy mit is tudtam volna kezdeni a nyuszival 14 évesen...
Azért köszönöm a válaszokat,hátha valakinek hasznos,életmentő lehet!
Ő a második kölyöknyuszi aki elpusztult(Az elsőt is arról a helyről hoztam el de ő sánta volt több mint 2 lábára,nagyon megsajnáltam),Az elsőt nyuszit vagy nyest vagy patkány vitte el:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!