Újszülött kis nyuszikról lenne pár kérdésem?
Érdemes-e őket inkább most levágni vagy várni vele egy hónapot?
Kb. mennyit nőnének egy hónap alatt?
A nyúlpörkölt nagyon finom.
Nem értem mi bajod van ezzel.
De, de én fiatal vagyok, azt hiszem van még szívem, szóval én könnyen megkedvelem az állatokat és akkor le sem vágom őket. Van egy disznóm, úgy hívom Béla :D Soha nem fogom levágni és pórázon szoktam sétáltatni.
De mondjuk nem törődnék a felével, a másik feléről úgy döntök, hogy élhetnek és a másik felét vágnám le, ha egy hónap alatt sokkal nagyobbra nőnek, érted a logikám?
Jó akkor nem teszem.
Hihetetlenek vagytok... Most találhatok ki nekik neveket.
Rendben, itt van pár név:
Apacs,Ánizs,Áfonya, Árnyaska,Árvácska, Bogyó, Bolyhi, Bolyhos, Binky, Butuska,Bodza, Berkenye, Bubó, Bolyhos, Bundi, Bajusz, Bóbita, Csalafinta, Csupafül, Eperke, Falatka, Fánkocska, Füleske, Füllencs, Füli, Furi, Hópihe, Hófül, Huncutka, Inka, Írisz, Krampusz, Kicsi, Kedves, Kocka, Kockásfül, Kiki, Kakaó, Kávé, Káposzta, Marcipán, Mézengúz, Málna, Mogyi, Mogyoró, Móka, Molly, Micur, Muszmusz, Muszka, Mignon, Méla, Mazsi, Mazsola, Menta, Mandula, Muffin, Nyuszifül, Nyuszó, Nyuszka, Nyuszóka
Remélem találsz közölök megfelelőt! :)
De a legjobb úgy adni nekik nevet, hogy megfigyeled őket. Például ha van egy szép fehér, akkor az lehet Hópihe. Előbb-utóbb mindegyik megmutatja a legjellemzőbb tulajdonságát.
Jó nyuszizást! :)
Szerintem, ha már nem szopnak.
De ha megvárod míg felnőnek, több lesz rajtuk a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!