Újszülött nyulat hogyan etessek?
Az elsőnek:
Sajnos végleg otthagyta már az elején, agyon akarta taposni őket. Nagyon agresszívan reagált a kicsikre. Ha naponta egyszer tehéntejet adok nekik, akkor megmaradhatnak?
Neki írj, ő tenyésztő és segíteni fog, hogy mivel etesd!
Amúgy milyen a picik hasa dagadt vagy redős rajta nagyon a bőr?
Tehéntej nem nyúlnak való, azzal nem segítesz semmit. Amúgy meg a nyúl tényleg csak naponta 1x eteti a kicsiket, a nap többi részében még csak nem is megy a közelükbe! Ez így megy a természetben is! A szoptatás maga sem tovább 10-15 percnél. Szóval vedd figyelembe azt is, hogy talán eteti őket, csak te épp nem látod, mert pl éjjel teszi, vagy amikor nem vagy otthon.
A nyúl minden nap ugyanabban az időpontban szoptat!
az egyik pocija pufi, kevésbé redős a bőr, a másiknak nem de ott redős.
Esetleg járható út, hogy amíg esznek, addig valahogy lefogjuk a mamát (persze óvatosan) hogy ne rúgja meg a kicsiket?
Lehet őket táplálni, de én úgy tudom, hogy kecsketejjel. De nem vagyok benne 100%-osan biztos, ezért írj rá facebook-on a tenyésztőre (Barbinak hívják).
Egyébként ha a bőr kisimult a pocakukon, akkor ettek a kicsik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!