Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Újszülött kis nyuszikról...

Újszülött kis nyuszikról lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

1; Mikortól fogdoshatom meg a nyuszikat? Az anya nyuszi ismer, de nem szeret különösebben, és kicsit fél is tőlem, ezért ma még nem mertem a kicsikhez érni, nehogy elhagyja őket. Viszont nem ellető ládába vannak, hanem a bódébe, azt se tudom hogy takarítsam ki úgy hogy nem érek hozzájuk?

2; Az anya nyuszimnak mit adjak enni? Eddig is nagyon keveset evett, szinte alig, de az orvos szerint nincs baja, nem tudtok valamit ajánlani? vagy kapja ugyanezt a tápot? Esetleg valami vitamin?

3; Hogy tud szoptatni? A másik ülve szoptatott, de az ellőláda magasabb. Ő tud szoptatni a lapos bódéban? megoldja valahogy? Egyáltalán honnan tudjam hogy eteti őket ha nem nyúlhatok hozzájuk?

2012. aug. 6. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy élnek a kicsik azt,hogy miért tépkedi ki a szőrét azt nem tudom, talán a nagy meleg miatt.
2012. aug. 7. 13:59
 12/15 A kérdező kommentje:
lehet:) köszi:)
2012. aug. 7. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
A nyúl napi 1x szoptat. :) Ha feszül a pocakjuk a tejtől, akkor egészségesek.
2012. aug. 7. 17:49
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi:) de ezt tudom, csak az volt a baj hogy alig láttam őket. De ma kimásztak megint, és kerek pocijuk van.:)
2012. aug. 8. 10:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor az anyanyúl teszi a dolgát. :)
2012. aug. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!