Ez milyen fajta nyúl?
Figyelt kérdés
Normál méretű talált nyuszi.
Nézegettem képeket de nem találtam hasonlót.
Van valakinek ötlete milyen lehet?
2012. júl. 26. 09:32
1/7 anonim válasza:
Hát azt sajnos nem tudom megmondani, hogy milyen fajta nyuszi , de egy biztos: keverék!
2/7 anonim válasza:
oroszlánfejű törpenyúl és valamilyen nagyobb és tömöttebb fajta keveréke. egyszóval házinyúl.
3/7 anonim válasza:
Előzőnek igaza van! Oroszlán fejű törpe, és házinyuszi keveréke. Nagyon szép!
Kedves is? :)
4/7 anonim válasza:
Középen a piros gombot meg ne nyomd!
5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van ,köszi, arra nem is gondoltam, hogy egy nyúl is lehet keverék...
Valaki egy dobozba kitette az utcára, kedves aranyos úgy hogy megtartottam:)A gombot meg inkább nem nyomogatom...
2012. júl. 26. 11:40
6/7 anonim válasza:
Nagyon rendes tőled, hogy megtartottad. Hihetetlen, hogy képesek kitenni egy ilyen édes állatkát.
7/7 anonim válasza:
Nagyon helyes nyuszi, jó, hogy befogadtad :) Nekem is van nyuszim, és borzasztó sok örömet tud adni egy ilyen kisállat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!