Mi baja lehet a nyuszimnak? (többi lent)
Nem, nem Pesten lakok és nem vagyunk milliomosok. Csak tudod úgy vállaltuk be az állatot, hogy végiggondoltuk, mivel jár. Azzal, hogy ha beteg, akkor orvoshoz visszük. Ha ezt nem tudod biztosítani, akkor minek veszel állatot? Itt írogatsz, amikor nyilvánvaló, hogy nagy a baj.
A törpehörcsögösnek üzenem: nem neki mondtam. Nyilván vannak gyógyíthatatlan betegségek, de ti elvittétek orvoshoz. Ez a különbség.
Amikor arra ébredtem, hogy a nyuszim gubbaszt és nem eszik, abban a pillanatban fogtam és elsétáltam vele az orvoshoz. Nem vártam még pár napot, hogy "hátha jobban lesz", meg nem írogattam ide, hogy "jaj, mit csináljak". Mert gyógyítani csak az orvos tud, egyéb esetben inkább az ezotéria kategóriába írj.
Igen, abban egyetértek, hogy el kell vinni rögtön, de ha nem tudnak vele se semmit kezdeni, akkor mégis mit tegyen?
Orvos tud csak gyógyítani. Én már próbáltam több házipraktikát, volt ami csillapította de visszanőtt neki, aztán kiharapta magának, de sajnos újból kiújult neki, nem tudok már én sem vele mit kezdeni. Amíg nem szenved nem altatom el, de egyébként jól érzi magát, szeret minket, játszik a társával, eszik rendesen... feleslegesnek tartanám most elaltatni, ha ugyanúgy él, mint régebben. :/
De sajnos ezzel már együtt kell élnünk, de én ígyis nagyon szeretem és megadunk neki mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!