Mi a baja a nyuszimnak?
Figyelt kérdés
Húsvétkor kapott a nővérem és én egy-egy nyuszit, egy fiút és egy lányt. A lány az enyém, Bambi a neve. Bambinak tegnap semmi baja nem volt, normális zöldségeket kapott enni, mást nem, és csak a ketrecben volt. Ma arra jöttem haza, hogy apa mondta, hogy Bambival van valami... Nem tud mozdulni, mindig elaludna, nyiklik-nyaklik a feje, ide-oda.. Tejjel itatjuk szívószálon keresztül, mert lehet, hogy szúnyog csípte meg.. Mi a baja??2012. máj. 8. 17:01
1/8 anonim válasza:
Hát ez nagy gond azonal vigyétek el orvoshoz mivel lehet hogy csak fáradékony az idő miat de akkár beteg is lehet és minden perc számit szóval rohanjatok egyböl állatorvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Igen, sűrgősen vigyétek állatorvoshoz. Ha komoly baja is van is, az orvos segíthet rajt. Ne várd meg, amíg késő!
3/8 anonim válasza:
Azonnal állatorvos!!!!
A másik nyuszit is oltassátok be mixo és RHD ellen! Nem játék!
Majd írj!
4/8 anonim válasza:
Tejjel????? SOHA NE ADJ ÁLLATI EREDETŰ ÉTELT A NYULADNAK! Nem csak zöldségeket kellene neki adni, mert valószínűleg felfújódott!
5/8 A kérdező kommentje:
Tegnap anyáék elvitték állatorvoshoz, anyának hülye ötlete volt, hogy tejjel itassuk.. Ami azt illeti, be lett oltva fertőzések ellen. Az állatorovos azt mondta, hogy valószínűleg meg van fertőzve, mert megette a saját kakiját. De olyat is olvastunk neten, hogy csak úgy lebénul egy nyúl, és 4-5 napra jobban lesz. Blogban olvasta a nővérem. Akkor lehet, hogy stroke-ot kapott.. Nem tudom, de fecskendőből kap enni, én etetem. Étvágya van, és rúg, meg ha hasára fektetjük, akkor tudja megemelni a fejét.
2012. máj. 9. 18:45
6/8 anonim válasza:
Jaj, milyen dokihoz vittétek? A nyusziknál tök normális, hogy megeszik a saját kakijukat (szőlőfürt szerűség), ezt lágybélsárnak hívják. Ők 2x emésztenek, először átmegy rajtuk, aztán ezt a lágybélsarat újra megeszik és akkor hasznosítják.
Ha ennyit nem tud a dokitok, gyanús, hogy nem megfelelő kezelést kap.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez a doki mentette meg az akkori németjuhász kutyánkat a haláltól, mert megműtötte, mivel heredaganata volt. Kihúzott egy évet, pedig három hónapot jósoltak neki.
Szóval nem tudom mivan... De legalább jobban van.
2012. máj. 9. 20:29
8/8 anonim válasza:
Ha nem lesz jobban a nyuszi, akkor (ha fehérváriak vagytok) a Régi Csóri úti állatklinikára vigyétek. Ott van külön rágcsálókra szakosodott orvos is. A mi nyuszinkat is ő szokta oltani meg gyógyítani és nekünk nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!