Mi a baja a nyuszimnak?
Amikor megvettük még szerette az embereket és nyalogatott, de most már fél tőlem és ki sem tudom venni a ketrecéből:((
Az közrejátszat h nagyon zajos helyen van és a hugom folyton ijeszgeti meg piszkálja?...Ki szoktam engedni de alig mer közel jönni hozzám:( (Lécci csak normális válaszokat várok, előre is köszi<3)
Igen, pont ez a baja. Gratulálok! Mindkettőtöknek szét kellene rúgni a ......
És ez még a legnormálisabb válaszom.
Hát szerintem beszélgess el a testvéreddel,hogy ne csinálja,miért nem jó ez a nyuszinak stb..Nekem két kistesóm van,3-1évesek,de sokat beszéltem nekik(persze a kisgyerek szintjén),hogy mit nem szabad csinálni..Megértik.
Zajos hely se megfelelő..
Azért egy nyolc éves kislánnyal már csak meg lehet beszélni, ha a nyuszi folyamatosan félelemnek van kitéve soha nem lesz szelíd, sőt tényleg kaphat szívrohamot is.
Mond meg a húgodnak hogy a nyuszi meg fog halni ha ijesztgeti.
Igen,jót írt az előző,hogy vond bele a tesódat a dolgokba.Nálunk pl a 3éves tesóm szokott segíteni feltölteni a szénatartót,meg hozza a nyuszinak a zöldségeket is a tálkájába.:)
Beszéltél már vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!