Mi baja lehet a nyuszimnak? (többi lent)
Figyelt kérdés
A nyuszim tünetei:ferde fejtartás(balra),bal első lába fáj,nem eszik,de figyel mindenre.Mi lehet ez?2012. júl. 18. 11:08
1/16 anonim válasza:
Mi lehet? AMILYEN GYORSAN LEHET NYÚLHOZ ÉRTŐ ORVOS!! Nem vicc, ha fülgyulladás és nem eszik belehal!!!! Merre laksz?
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is fülgyulladás,és félek,hogy elpusztul :'( :'( !!Sajnos csak este tud a doktor kijönni,bevinni nem tudom.Anyuék meg úgysem fogják kihíni,mert tegnap volt kint nálunk és az nekik ciki meg ők nem fizetik ki...!Somogy megye
2012. júl. 18. 11:29
3/16 A kérdező kommentje:
Bocs:kihívni
2012. júl. 18. 11:29
4/16 anonim válasza:
Pedig az lenne a legjobb ha egy orvos látná. Mondjuk nem soka tértem vele én sem (törpehörcsögömmel) neki sajnos bőrdaganata lett, nem kezdet vele semmit sem... mi csak naponta cseppentünk rá fertőtlenítőt, hogy ne fertőződjön el. :/ Sajnálom szegénykét, de már több állatorvos se vállalta el, műteni nem lehet, mert olyan kicsi a teste, hogyha beadnák neki az érzéstelenítőt még megis halna tőle. (Ezt ők mondták.)
De azért egy próbát megér, vidd el!
5/16 anonim válasza:
Remek állattartók vagytok. Nem visszük állatorvoshoz, mert ciki. Inkább végignézitek, hogy belehal. Minek kell az ilyennek állat? Ha nincs pénzetek orvosra?
6/16 anonim válasza:
Köszönjük az általánosítást... én (2. válaszoló) már legalább 10 ismétlem TÍZ állatorvosnál jártunk, és semmit nem hajlandóak vele kezdeni!!!! 2 hörcsögöm van egy ketrecben, érdekes, hogy csak az egyiknek van ilyen baja, ha rossz gazdi lennék, a másiknak is lenne valamilyen betegsége. Úgyhogy légy szíves, ne oszd nekem az észt..
7/16 A kérdező kommentje:
4/5:NE KAFFOGJÁL!A MI DOLGUNK ÉS AMIT CSAK TEHETÜNK MEGTESZÜNK ÉRTE!!IGEN BEVALLOM NINCS SOK PÉNZÜNK MIVEL SZEGÉNY FALUBAN LAKUNK ÉS ÉN ÉS APÁM PÉNZÉBŐL ÉLÜNK,HAVI 80000 6 EMBERRE.
2012. júl. 18. 11:45
8/16 A kérdező kommentje:
6/7:te legalább megértesz!:)
2012. júl. 18. 11:46
9/16 A kérdező kommentje:
bocs nem 4/5-ös válaszoló,hanem az 5:nem azért nem visszük/hívjuk ki a dokit a nyuszihoz mert ciki!!FOGADJUNK HOGY BUDAPESTEN LAKSZ ÉS HAVI 200000 BŐL ÉLTEK!
2012. júl. 18. 11:49
10/16 anonim válasza:
nem vádaskodás képp de! Pesten élek részmunkaidőben dolgozom. Szarul keresek,de mielőtt bevállaltam a nyuszim utánajártam milyen anyagi vonzata van néhány (gyakoribb) betegségnek. Eldönthettem van e rá keretem, mert felelős vagyok érte. Cuki,ari,de amikor baj van perkálni kell. Genetikai baja lett...45ezer,de egy pillanatig nem gondolkodtam, hogy ugrik a nyaralási pénzem, rohantam a dokihoz! Persze nem mindenki teheti meg,csak mérlegelni kell. Nem olcsó mulatság egy kisállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!