Mit csináljak vele? A nyuszim szerelmes a lábamba?
Figyelt kérdés
:D komolyan kérdezem. 4,5 hónapos fiú nyuszim van, kb 1 hete jöttem rá, hogy fiú :D nagyon hozzám van szokva, mindig jön utánam, a házban lakik, a fürdőszobában van doboza tele szénával oda pisil/kakil. ha meglát egyből fut oda hozzám /ha éppen nem túl lusta/ és rohangál a lábam között és makog közben meg az orrával nyomkodja a lábam. 1 hete pedig ha hagynám meg is dugná a lábam :D mit csináljak vele? :D2012. máj. 28. 17:53
1/8 anonim válasza:
Ivarérett. 8-asokban fut a lábad körül közben meg makog akkor udvarol.A bökdösés meg azért,hogy foglalkozz vele.
Nem nagyon lehet mit tenni.Ha nagyon zavaró lesz akkor az ivartalanítás van.De csak 8hónapos kor után.
2/8 anonim válasza:
Rakj a közelbe egy plüssöt, hátha azt választja a lábad helyett..:)
3/8 anonim válasza:
Inkább ivartalaníttasd. Sokkal jobb lesz neki, hidd el, és az orvosnak rutinműtét. És ez a probléma is megszűnik. :D
4/8 anonim válasza:
hány éves vagy? csinos és szép a lábad? akkor én is csinálnám :D
5/8 anonim válasza:
Na utolsó, ez azért durva volt, nem gondolod? :D
6/8 A kérdező kommentje:
Haha, nagyon vicces :P :)) Köszönöm a válaszokat..., de féltem szegényt, oké, hogy rutinműtét, de biztos fájna neki... de utánaolvasgatok még azért:)
2012. jún. 20. 20:55
7/8 anonim válasza:
Arra figyelj,hogy jó nyulas dokihoz vidd,ha ivartalanítás mellett döntesz.Törpenyúl.hu-n van fent egy nyuszis dokis lista.
8/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Szerintem még megmarad neki a dolog, mert havonta kb egyszer fordul elő vele a nagyon kanos korszak. :)
2012. szept. 1. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!