Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Az normális, hogy szerelmes...

Az normális, hogy szerelmes vagyok a nyulamba?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hanem úgy, hogy az életemet nem tudnám elképzelni nélküle. A kis mozgó nózija nélkül, ahogy rágcsál... Komolyan, amikor mondjuk nyaralni megyünk és a papáéknál marad, akkor is sírok egy sort. Minden kis szőrszálát imádom. :) Ez normális? :D Szeretem hallani, hogy mocorog a ketrecbe, hogy a karma kopog a parkettán... Imádom!
2011. febr. 22. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de aranyos a ragaszkodásod. ;)

Elárulod a korod?

2011. febr. 22. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:

én a tengerimalackáimmal vagyok igy,sokszor vannak az ágyamban is,ők a mi gyerekeink:) (rendes gyerek még korai)

nyaralni is vittük magunkkal őket

23/N

2011. febr. 22. 21:49
 3/14 A kérdező kommentje:

12 leszek májusban. :D

Egy csomóan hülyének is néznek, hogy mi a fenét szeretek egy nyúlban, de ők ezt nem érthetik. :)

Sajna mi nem tudjuk magunkkal vinni. :(

2011. febr. 22. 22:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor teljesen normális..ilyen koromban én mamámék kutyáiba "voltam belezúgva". :)

(első válaszoló)

2011. febr. 22. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 nyuszink van, az egyik 1 éve van velünk, a másik 1 hónapja. Biztosan nem tudnék élni nélkülük. Egész nap elnézegetném, ahogy jönnek-mennek, intézik az ügyes-bajos kis nyuszidolgaikat. Ha elmegyek, hiányoznak, ha megjövök, azonnal üdvözlöm őket. Imádom simogatni a selymes kis bundácskájukat. Szóval azt hiszem, én is szerelmes vagyok a nyuszijaimba, teljesen meg tudlak érteni.
2011. febr. 22. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyébként én 28/N.
2011. febr. 22. 22:14
 7/14 anonim válasza:

amióta engem nem lehet babusgatni én anyukám is "szerelmes lett" a kisállatainkba:D

minden nap csomót foglalkozik a nyuszival meg bezsél hozzá:D

am 53 éves, én 16/l vagyok

2011. febr. 22. 22:15
 8/14 anonim válasza:

Nekem 1 hónapja van nyuszim, és én is "szerelmes" vagyok Milkibe :)

Napközben sokszor eszembe jut, várom, hogy mehessek haza simogatni, dögönyözni, férjemmel imádjuk nézni, amikor kint szaladgál, huppog, vagy csak odajön egy kis simiért :)

Engem is sokszor hülyének néznek, hogy miért rajongok annyira a nyulakért, de nem szoktam velük foglalkozni.

25/N

2011. febr. 22. 22:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, hogy nem én vagyok az egyetlen nyuszi mániás. :)
2011. febr. 23. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudnál véletlenül linkelni egy képet a nyuszidról?
2011. febr. 23. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!