A t kutyátok is ennyire szerelmes belétek?
Az enyém eygszerűen meg van bolondulva értem, nem tudom, ez természetes-e. Van, hogy lefekszik a lábamhoz és folyamatosan, ütemesen csak puszilja. Ha lemegy a párommal pisilni, akkoris ha teheti előtte visszaszalad, ad egy puszit. Ahogy visszajön, berobban a lakásba egyből hozzám. Akárhova megyek a lakásban jön utánam, mindig a fürdőszoba előtt várja meg, hogy kijöjjek. Egész este a fotelben kuporodik, nyomorog mellettem, mikor lenne helye máshová is feküdni. Állandóan mellettem van. Ha a gépnél ülök, akkor a lábamnál fekszik, ha az ágyban, akkor ot, ha a fotelben akkor ott. Soha egy pillanatra nem tágít mellőlem. És az a rengeteg puszi.. A tietek is ilyen?
Amúgy ez nem szeparaciós stressz, mert ha egyedül van, nincs vele semmi baj, nem ugat, nem nyüszít, nem rombol, teljesen nyugodt.
Nagyon aranyos dolog amit csinál,,a mienk is olyan ragaszkodó,,imádni való. :) Mosolyogtam amikor olvastam az írásod.
Ő a mi kutyánk 8 éves [link]
jól össze lehet zavarodva szerencsétlen, és mindezt a gazdi még cukinak is gondolja...
:(((
18:01?????
Miért lenne összezavarodva?
Ne foglalkozz vele... :)
Az enyém ugyanilyen mint a tiéd.Néha én is elgondolkodok,de sztem én is szerelmes vagyok belé :)
A párom nem engedi a puszikat...csak ül mellette és ha fél óráig nézi őt akkor oda engedi egy puszira,de a kutyu rendesen kivárja :D Nagyon cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!