A t kutyátok is ennyire szerelmes belétek?
Az enyém eygszerűen meg van bolondulva értem, nem tudom, ez természetes-e. Van, hogy lefekszik a lábamhoz és folyamatosan, ütemesen csak puszilja. Ha lemegy a párommal pisilni, akkoris ha teheti előtte visszaszalad, ad egy puszit. Ahogy visszajön, berobban a lakásba egyből hozzám. Akárhova megyek a lakásban jön utánam, mindig a fürdőszoba előtt várja meg, hogy kijöjjek. Egész este a fotelben kuporodik, nyomorog mellettem, mikor lenne helye máshová is feküdni. Állandóan mellettem van. Ha a gépnél ülök, akkor a lábamnál fekszik, ha az ágyban, akkor ot, ha a fotelben akkor ott. Soha egy pillanatra nem tágít mellőlem. És az a rengeteg puszi.. A tietek is ilyen?
Amúgy ez nem szeparaciós stressz, mert ha egyedül van, nincs vele semmi baj, nem ugat, nem nyüszít, nem rombol, teljesen nyugodt.
Keverék. Bichon, Westie meg még kitudja mi van benne:)
Ő az: [link]
De édiii.:)
Enyém is ezt csinálja,csak az a baj,hogy ő 70 centi és 20 kiló.:D Ölkutyának képzeli magát.:D:D
Páromat is és engem is folyton puszilgat,nagyon bújós és mikor az ölemben van akkor a vállamra teszi a fejét és úgy alszik.Nagyon imádom.:)
Az enyém is ezt csinálja.!
De szerintem ő jobban ragaszkodik hozzám mint a te kutyid ... én mindenhova viszem nyüszít ha elmegyek itthon de egy idő után abba hagyja..
Mindenhova követ .. ha fürdök behozom magammal és a mosógépen vár a kiságyába :)
az enyém is hasonló, mindig követ, ha meglát odajön, és felugrik a lábamra, meg mindig puszit ad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!