Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen fajta lehet a nyulacska?

Milyen fajta lehet a nyulacska?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Húsvétkor vetten a nyulam, eredetileg csak egy ideig vettem hogy legyen a gyerekeknek érdekesség, de nagyon megszerettem és megtartottuk végleg.Vettünk neki nagy ketrecet, itatót, kaját dögivel...Nem tudja vki milyen fajta lehet, mert szerintem nem sima házinyúl.Mellesleg nyúlhoz képest nagyon okos!És azt is szeretném kérdezni hogy túl lehet-e etetni egy nyulat? Mert ez naponta megeszik egy egész fej salátát, egy nagy marék nyúlkeverék tápot, egy marék szénát biztos, egy répát elrág napközben, és hízik mint állat!A nyuszi kb most 7 hetes!Képek rakok fel róla!

2012. ápr. 19. 22:32
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Teljesen pontosan kiszámoltam!Március 21. én hoztuk el a nyulit.Azaz most 8 hetes!!4 hetesen került ide!
2012. ápr. 20. 13:05
 32/35 anonim ***** válasza:
Anno én sem voltam vmi felvilágosult, 4 hetesen hoztam el én is az enyémet. Addigra már önállóan ettek. Semmi hátrány nem származott belőle, a mai napig makk egészséges, csak oltások alkalmával lát minekt állatorvos, 3 éves múlt februárban.
2012. ápr. 20. 13:13
 33/35 A kérdező kommentje:
Persze ez olyan hogy jó lenne ha 6 hetes koráig ott maradna, de nem lesz baja ha 4 hetesen elhozzák.Hamarabb emberhez szokik szerintem.
2012. ápr. 20. 13:15
 34/35 anonim ***** válasza:
Irigykedem, hogy kijönnek a kutyussal. Nekem is van egy kutyusom (9,5 hónapos), de nagyon játszana a nyuszimmal, kergetné... Nem sikerült még összeszoktatni őket.
2012. ápr. 20. 13:23
 35/35 A kérdező kommentje:
óóó...a nyuszi odaugrál a kutyához, odabújik mellé :D nah jó nem mondom hogy nem akarná a kutya kergetni, de hál' istennek rálehet szólni, és abbahagyja,orrával néha meglökdösi ennyi!Domino mindent elviselne itt, kivéve kutyát :D az nem jöhet szóba :D Volt egyszer kiscicánk is...avval is megvolt!
2012. ápr. 20. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!