Milyen fajta lehet a nyulacska?
Nem értem az indulatosságod. Válaszoltam a kérdésedre, segítséget nyújtottam a gondozáshoz és elmondtam a véleményem(ami azóta is változatlan). Nem kívánok "szájkaratézni" a továbbiakban.
Jó nyuszizást!
törpenyúl fajták képekkel: [link]
Nekem(laikusként) oroszlánfejűnek tűnik. De ez majd nagyobb korában fog eldőlni ha kereskedésben vetted. Ott sokszor árusítanak olyan nyuszit is, aminek különböző fajtájúak a szüleik(előfordul, hogy házinyúl).
Én nem fogok ítélkezni, mert nincs jogom hozzá.Dicséretes, hogy megtartottátok a nyuszit, hiszen így a gyerekek is tanulják a felelősséget.De ne hagyd nekik, hogy elhanyagolják!Az övék, ők etetik, tartják tisztán, foglalkoznak vele.Egy kisnyúl tökéletes társ a gyerekeknek, és rengeteg örömöt fog nekik okozni. :)
Egy előttem szólóhoz csatlakozva, én is azt mondom, hogy sok szénát kapjon a kicsi.A Panzi nagyon jó szénákat kínál a nyusziknak; gyógynövényeset ajánlom, az én nyulam imádta!Nyúltápból voltaképpen mindegy, milyen márkájút veszel, mindegyik nagyon jó.Próbálkozhattok kevéske almával, tiszta, szmogmentes rétről szedett, kicsit kiszárított pitypanglevéllel, tyúkhúrral.Vizes semmiképpen ne legyen egyik sem, mert attól baja lehet!
Remélem, segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!