Hogyan csalogassam ki a nyuszim a kanapé alól?
Nem érted, hogy hatalmas a kanapénk???? A fél szobát beteríti és több részből áll, amik össze vannak akasztva. Ja, nem mellesleg egyedül vagyok...
Én meg nem értem, hogy lehetnek ilyen sötét és bunkó emberek!
jézusom!
a gazdával kéne megértetni hogy a nyúl nem házba való,ezeket sose értettem meg.
voltaképpen mezökön erdőbn élnek,hatalmas területen.
ez pont olyan mint panelba agárt tartani. 35nm-en fusson 60km/h sebeséggel? :D
magyarul nem az állat a hülye hanem a gazda :)
Miért ne lehetne bent tartani? Egy pici állatka, könnyen tanítható, elfér és jól is érzi magát lakásban.
Aki nem akar ne tartson, de nem hülye aki tart.
konzultáltá a nyullal hogy neki jó e? honnan tudod hogy jo neki? nem az a természetes helye.
például a nyuk szörös állat,nem tud izzadni hanem a mint a kutya,gyors légzéssel hüti magát,és szegény mindezt szobában ahol viszonylag meleg van a kinthez képest.
te is ülj ruhába szaunába minden áldott nap az év 24 órájában.
volt pár nyulam,nem kell bemutatnod öket :)
de igenis hüle aki szobába tart,mert csak azt nézi mien cuki,de szegény állatnak abba mi a jó?
se mozgás,se semmi természetes környezet... azt meglepödt ha fél év után elpusztul....
nem hogy hülye aki tart,hanem felelötlen,az ilyen tartson macskát.... azok szeretik ezt az életmódot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!