Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Elszökött az Aranyhörcsögöm....

Elszökött az Aranyhörcsögöm. Hogy csalogassam vissza?

Figyelt kérdés
Kedden éjjel. Nemtud sehova menni csak abba a szobába ahol elszökött. és a kalitkája ajtaján. Rosszul csuktam be! :( És kilökte gondolom.....
2010. aug. 31. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elkezdeném keresni, és kikergetném a szekrény alól egy partvis nyelével, ahogy az már lenni szokott. Nincs segítséged? Ketten könnyebb elkapni.

Szerintem csalogatni nem lehet, hacsak nem tanítottad be valami hangra, hogy visszajöjjön.

2010. aug. 31. 20:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát csak az elég furcsa, mert olyan szobába szök↑tt ahol átalakítás van és a szoma egyik fele tök üres a másik meg tele van pakolva mindennel!
2010. aug. 31. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Kezdj el hangosan ordítani, aztán dobogj a lábaddal, szentségelj, majd a szoba közepén tettesd halottnak magad.
2010. aug. 31. 20:10
 4/9 anonim válasza:
Tegyél ki neki vmilyen kaját, amit szeret, ha az nem jön be, ne üvöltözz, csak hülyének néz, vagy megijed. Váej türelmesen, előbb-utóbb megunja
2010. aug. 31. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
alufóliára, vagy mindegy mire csak csörögjön zörögjön tegyél egy darab száraz kenyeret. Meg fogod hallani a zörgést ::D
2010. aug. 31. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ha nem tudod megfogni, akkor tegyél ki neki kis tálban vizet, és enni is, hogy azért ne haljon éhen/szomjan, amíg meg nem fogod...
2010. aug. 31. 21:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi. A kis tálba raktam kaját, csak az a szar hogy olyan szobába van ahol mink nemvagyunk. Csak olyan állatos szoba. Tudjátok ott a halaim, tekieim, hörcsögeim, papagályom.... szal max ök hallanák
2010. szept. 1. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább gőzerővel keresgélj, nekem volt pár sztorim a hörikkel, az egyik a táskámban aludt 3 órán át, hiába hívtam, a másik pedig bemászott az ágyam rugói közé, és nem találtam volna meg, ha nem mászik ki a mozgatásra.
2010. szept. 1. 11:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi úgy volt! Mindent felforgattunk, hangoskodtunk, meg minden és végül bemászott a fadeszkák mögés és ott elkaptunk a kis fosikát!
2010. szept. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!