Elszökött az Aranyhörcsögöm. Hogy csalogassam vissza?
Figyelt kérdés
Kedden éjjel. Nemtud sehova menni csak abba a szobába ahol elszökött. és a kalitkája ajtaján. Rosszul csuktam be! :( És kilökte gondolom.....2010. aug. 31. 19:59
1/9 anonim válasza:
Én a helyedben elkezdeném keresni, és kikergetném a szekrény alól egy partvis nyelével, ahogy az már lenni szokott. Nincs segítséged? Ketten könnyebb elkapni.
Szerintem csalogatni nem lehet, hacsak nem tanítottad be valami hangra, hogy visszajöjjön.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát csak az elég furcsa, mert olyan szobába szök↑tt ahol átalakítás van és a szoma egyik fele tök üres a másik meg tele van pakolva mindennel!
2010. aug. 31. 20:06
3/9 anonim válasza:
Kezdj el hangosan ordítani, aztán dobogj a lábaddal, szentségelj, majd a szoba közepén tettesd halottnak magad.
4/9 anonim válasza:
Tegyél ki neki vmilyen kaját, amit szeret, ha az nem jön be, ne üvöltözz, csak hülyének néz, vagy megijed. Váej türelmesen, előbb-utóbb megunja
5/9 anonim válasza:
alufóliára, vagy mindegy mire csak csörögjön zörögjön tegyél egy darab száraz kenyeret. Meg fogod hallani a zörgést ::D
6/9 anonim válasza:
Mindenesetre ha nem tudod megfogni, akkor tegyél ki neki kis tálban vizet, és enni is, hogy azért ne haljon éhen/szomjan, amíg meg nem fogod...
7/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi. A kis tálba raktam kaját, csak az a szar hogy olyan szobába van ahol mink nemvagyunk. Csak olyan állatos szoba. Tudjátok ott a halaim, tekieim, hörcsögeim, papagályom.... szal max ök hallanák
2010. szept. 1. 09:21
8/9 anonim válasza:
Inkább gőzerővel keresgélj, nekem volt pár sztorim a hörikkel, az egyik a táskámban aludt 3 órán át, hiába hívtam, a másik pedig bemászott az ágyam rugói közé, és nem találtam volna meg, ha nem mászik ki a mozgatásra.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi úgy volt! Mindent felforgattunk, hangoskodtunk, meg minden és végül bemászott a fadeszkák mögés és ott elkaptunk a kis fosikát!
2010. szept. 1. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!