Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » S. O. S! Eltunt a horim,...

S. O. S! Eltunt a horim, ketrecbe van es mar 2 hete probalkozik a ketrec ajto kinyitasaval! Hogyan csalogassam elo?

Figyelt kérdés
sajnos egyedul voltam a kis smucig kinyitotta a ketrec ajtot es megszokott sehol sem talalom...jo otletek hogy hogyan csalogassam elo barhol is legyen? 3szobas a lakas minden ajto nyitva volt mindenhol megneztem semmi sehol es feltem tegnap ejjeltol nem lattam es mar hianyzik is:(
2010. szept. 5. 15:25
 1/10 A kérdező kommentje:
nagyon kezhezszokott baratsagos is sokat jatszom vele foleg este 7-11 ig mert egesz nap alszik az a hejzet h a ketrece eleg pici ezert szoktam 3-4 orakat is jatszani vele 1nap kinnt az en agyamon vagy a foldon nem tudom hogyan nyithatta ki eddig csak probalkozott de nem jott ossze neki:(...segitsetek legyszii:((
2010. szept. 5. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Most biztos alszik valahol, de este 7 után kapcsolj ki minden zajt, és csendben hallgatózz. Meg fogod hallani hogy hol kaparászik. Én a hangfalban találtam meg így bemnászott a sub tölcsérbe. Egyszer meg a számítógépembe bújt bele, mert a hátulján volt egy luk. A hangfalat szétráhta belül, elrágta a kábelt, h ne tudjak zenét hellgetni :) de a számítógépbe nem rágott meg semmit szerencsére, pedig abba is van jópár kábel. :)
2010. szept. 5. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:

nekem 3 nap után került elő. ráadásul akkoriban egy hatalmas házban laktunk.

szerencsére csak a tapétát rágta le a szekrény mögött :D

a kis Micike aki azelőtt kövér volt és fehér sovány lett és szürke :D hidd el, ha már nagyon éhes lesz, előmerészkedik.

2010. szept. 5. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet kapni olyan rágcsálócsapdát, ami csak csapdába ejti.

Ilyesmi:

[link]

Barkácsáruházban keresd!

A ketrece környékére rakd ki egy kis kajával. Estére valószínűleg benne lesz.

2010. szept. 5. 15:37
 5/10 A kérdező kommentje:
most ment el eloszor es nagyon feltem szegenykem:(...anyanak mar mondtam telefonon hogy holnap megyek es akora ketrecet veszek neki mind az iroasztalom leglabb hogy legyen heje kicsi dragamnak...oo hogy hianyzik:<
2010. szept. 5. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem is már volt olyan,hogy a hangfalból szedtem ki:o) amúgy én úgy csalogattam elő,hogy elkezdtem kaparászni a földet a körmömmel... erre az én hörim mindig előjön.Próbáld meg! És kaját is tehetsz ki neki...
2010. szept. 5. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenestre ha nem találod meg ma, tegyél ki neki kis tálba kaját meg vizet, hogy akkor se legyen baja, ha több napig kint marad...
2010. szept. 5. 18:51
 8/10 A kérdező kommentje:
nem kerult elo pedig a paprikat imadja s minde szobaba raktam picit megsem tunt el sehonnan ...ejjelre lerakom a ketrecet meg ennivalot hatha...attol felek hogy tegnap mikor ejjel 1 kor hazaertem nyitva maraddt a bejarati ajto mert a baratomtol bucsuztam s nagyon rosszulletem s beszaladtam a furdobe s felek hogy kiment :s...remelem nem...bar nagyimekkal atfesultunk mar mindent es sehol sem talalom a huncutot:(
2010. szept. 5. 21:19
 9/10 A kérdező kommentje:
bejott hogy ejjelre leraktam a ketrecet=) ejjel 1kor nagyba bongeszek a neten ecce hallom vmi motoszkal a ketrec korul hatranezek hat ott van a Szotyikam^-^...csak az a baj h miutan viszaraktam megtomte a pofijat kajaval s nem hajlando kirakni azt es a hazikojaban sem ul csak max 2 percet...ezt mert csinalja?:sno meg allandoan ragja a ketrec ajtajat..
2010. szept. 6. 02:01
 10/10 anonim ***** válasza:
VÉGRE:o) Hagyd békén 1-2 napig,hogy lenyugodjon.Ki kell pihennie ezt a hosszú kirándulást.És nagyon vigyázz rá ezek után! :o) Adj neki pici főtt tojást,parizert,már biztosan nagyon éhes.
2010. szept. 6. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!