Mi a jobb a nyuszinak?
Most olvastam egy cikket,és nálunk parketta van így előfordul,hogy megcsúszik a nyuszim rajta.Jobb lenne ha lenne szőnyeg?Nálatok hogy van ez?
Itt a cikk:
Csúszós padló − gerincproblémák
A gerinc-, és ízületi problémák szinte mindig idősebb korban jelentkezik, kivéve az egyoldalú táplálásnak köszönhető csontfejlődési zavart, ami már pár hónaposan megmutatkozik. Az időskori mozgásszervi zavarok kiváltó oka legtöbbször a rossz talaj. Egy csúszós padozaton tartott állat, a mozgását nehezen tudja koordinálni. Gyakran szétcsúszó lábait próbálja visszahúzni, egyenesen tartani, miközben a gerincét hihetetlen mértékben terheli. Ezért fordulhat elő az, hogy a nyuszi csigolyái elmeszesednek, szétcsúsznak, és az állat lebénul. Kevésbé súlyos esetben csípő-, térd-, váll-, vagy könyökízületi probléma jelentkezik, ami szintén korlátozza az állat mozgását, nem is szólva a fájdalomról.
Akik kedvencként tartják,azok szerintem is inkább bent tartják.:)
Rajta nem látom,hogy zavarja,csak ez így elgondolkoztatott.
Köszi a válaszokat!
radassz technokollal gumitalmakat rájuk!!
..dehogy is csak vicceltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!