Mennyi idő kell a nyuszinak, hogy megszokja az új lakást?
Figyelt kérdés
Hamarosan költözünk, és nem tudom, mennyire fogja megviselni a nyuszimat az új környezet. A bútorok majdnem minden a régi lesz, csak új lakásba megyünk. Jelenleg annyira nem érdekli semmi a nyuszit, hogy simán kinyúlik a szoba közepén, és nem zavarja, hogy átlépkedünk fölötte közlekedés közben. Szerintetek kb mennyi időre lesz szüksége mire ugyanilyen biztonságban fogja magát érezni az új helyen is, hogy a szoba közepén elalszik a szőnyegen?2012. márc. 20. 14:03
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem ha a bútorok ugyanazok lesznek meg ugyanabban az idöben veszed ki stb. minden a megszokott csak a lakás nem akkor hamar akár pár nap alatt meg fogja szokni. Amugy ha ott vagytok körülötte ugyanugy és foglalkoztok vele akkor körbeszaglászik és onnantól valszeg biztonságban fogja érezni magát.
2/3 anonim válasza:
Az enyém akkor is reklamált, ha átrendeztük a szobáját, ill. költözésnél is, de 2-3 nap alatt megnyugodott mindig.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt, az enyém hamar megszokta, 1-2 nap volt az egész, de szerintem függ attól is hogy hogy érzi ott magát a nyuszi meg ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!