Melyik a jobb hám görénynek? Link!
ez:
vagy ez:
melyiket érdemes megvenni? nekem az 1. jobban tetszik, de nem tudom mennyire jó a görinek. és nem tudnak ezekből kibújni? :S nem szeretném ha elszökne.
az első:az állatnak kényelmes,de nem biztonságos mert
tépőzáras.
A második: nem olyan kényelmes,de biztonságos mert csatos és nem tud kibújni belőle.
A hámok közül is a H formájú a legmegfelelőbb,Minden séta előtt ellenőrizzük le, hogy megfelelő méretű-e a hám, mert a görények hízhatnak (főleg ősszel, készülve a télre), fogyhatnak (főleg tavasszal), így elképzelhető, hogy a legutóbb még megfelelő hám most túl szűk vagy túl laza lesz
de minden séta előtt ellenőrizd a méretet!
Az első változatból tuti kibújnak, a miénk keresett valamit, amibe bele tudta akasztani a tépőzárat, és addig dörgölőzött amig ki nem szabadult.
A második fajtából akkor bújik csak ki, ha rosszul van beállítva.
Az 1. Nem jó,abból kibújik,vegyél olyat mint a 2.
Innen tudsz olcsóbban,szebbet rendelni:
vadaszgoreny.eu/galeria/6133
:)
Szia, a görények szabadulóművészek.
Nekem a második van, nagyon ritkán bújik ki belőle, csak akkor, ha nem figyelek, vagy beakad valamiben, szeret mindenhol bújkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!