Mit tegyek az egérfogóba, hogy végre megfoghassak egy szemtelen egeret?
Figyelt kérdés
A télen beszökött egy huncut egér a konyhánkba, már mindent megpróbáltam hat egérfogóval, de meg sem kóstolja a csalikat. Néha látom amint kiszalad a gáztűzhely mögül, és a képembe röhög2012. márc. 6. 15:50
1/21 anonim válasza:
Hát hülye lenne meghalni :)
A rajzfilemekben sajtot raknak az egérfogóba.
Egyébként van ez a ragadós egérfogó, amibe beleragad az egér és nem bír szabadulni. Miért nem raksz ki olyat?
3/21 anonim válasza:
Egy pici sajtot, vagy szalonnával is próbálkozhatsz.
4/21 anonim válasza:
Nekem egyszer gyulai kolbásszal sikerült. Annak már nem tudott ellenállni :)
6/21 steffl válasza:
a ragasztó tényleg jó dolog. én egy kis kolbászt tettem a ragasztó közepére és bele is ragadt a garázsban. de jó lehet a dió is.
7/21 anonim válasza:
Lehet kapni egy élve egérfogót. Így nem lesz szegénykének baja sem és garantáltan megfogod vele. Ez olyan, kis pici rácsos valami, aminek belsejébe fel lehet szúrni valamilyen finomságot, pl. sajtot és ki van támasztva, ilyen rugós azt hiszem és akkor ha belesétál ez bezáródik és bent marad a kisegér.
8/21 anonim válasza:
Mi ragasztóval és dióval,szalonnával és kolbásszal sikerült megfogni őket nameg egy cicával!
9/21 A kérdező kommentje:
Dióval, többféle kolbásszal, szalonnával is próbálkoztam már. Ravasz kis dög!!! Ha így folytatja megkedvelem. A barátaim, már neki szurkolnak!!! Nem adom fel! A ragasztót, meg a csokit még nem próbáltam. Este míg alszik a gyerek, lopok tőle. Remélem beválik! Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!!!
2012. márc. 7. 15:04
10/21 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!