Mit tegyek az egérfogóba, hogy végre megfoghassak egy szemtelen egeret?
Figyelt kérdés
A télen beszökött egy huncut egér a konyhánkba, már mindent megpróbáltam hat egérfogóval, de meg sem kóstolja a csalikat. Néha látom amint kiszalad a gáztűzhely mögül, és a képembe röhög2012. márc. 6. 15:50
12/21 anonim válasza:
Nekem nem lenne szívem őt bántani. Olyan módszert válassz az elfogásához, amivel biztosan nem esne bántódása, hiszen olyan aranyosak a kisegerek!!
13/21 anonim válasza:
Az egerek addig aranyosak, amíg nem a konyhában, kamrában garázdálkodnak, mert nagy károkat tudnak csinálni. :(
A kérdésre válaszolva én is a csokit javaslom csalinak.
14/21 A kérdező kommentje:
Gyerekek BINGÓ sikerült.Már ott tartottam, hogy a diókat is kiette a fogókból anélkül, hogy elcsattant volna. Végül megvettem ezt a ragasztós dolgot, kitettem vagy négy csalit - középen dióval, vagy csokival - , s mire az utolsót is kihelyeztem, akkorra az első már meg is fogta.Másnapra, meg a párját ( nem tudtam, hogy ketten voltak).Kicsit sajnáltam őket (sőt), de már nagyon elszemtelenedtek, és nagyon otthon érezték magukat. Köszi a tippeket. Béke poraikra!!!
2012. márc. 28. 14:09
15/21 anonim válasza:
SZÍVTELEN, KEGYETLEN! Másképp is meg lehetett volna fogni őket, úgy hogy ne essen bántódásuk! :(((((
16/21 A kérdező kommentje:
Én meg IMÁDLAK SZERETLEK!!!!! Hidd el ezt nem! Négy hete keserítik az életünket. Én kisvárosi neveltetést kaptam, s a családom fontosabb, mint egy ilyen kis cincogi. (Halottam, hogy ők is képesek betegségeket terjeszteni)Nálunk kis gyerek is van, úgyhogy Mea culpa!!! Inkább az enyémek, mint az övéik. Egyébként nálunk nem lehet kapni ilyen humánus egér csapdát. De szerintem azt is kijátszották volna.
2012. márc. 29. 14:50
17/21 anonim válasza:
Melyik csali tetszett nekik? Én is most készülök kirakni csapdákat. De én élvefogót, aztán elengedem a réten. Egyszer már a férjemmel becserkésztünk egyet és kitettük a kukoricásnál. ;) (én is nagyon sajnálná őket... :()
Addig is míg jön a válasz próbálkozom a csokival...
18/21 anonim válasza:
Én Londonban vagyok, többen lakunk egy házban és sajnos mint itt a legtöbb helyen, egerünk is van. Az előbb a szemem láttára sétált be a szobánkba és szaladt be a szekrénybe. Isten irgalmazzon neki, mert Én biztos, hogy nem tűröm el, hogy a szobában mászkáljon. Apámtól kaptam egyetlen egérfogót, azt készülök felhúzni. Humánus módszer, mint a giotin. Azt is azért találták fel, hogy ne szenvedjen az elítélt.
20/21 anonim válasza:
jaj utolsó vagyok, most látom h már végük van. miért nem vettél olyan izés egérfogót amibe ha belemegy nem tud kijönni. az utcán meg kiengedted volna, ennyi. én így szoktam, nincs szívem megölni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!