Miért sebes a nyúl füle?
Figyelt kérdés
2 éve tartunk nyulakat már, több kicsit és 3 anya nyulat.
Ma kivettem a kedvencemet /egy anya nyúl, 9 hónapos/ idáig még nem láttam neki, szóval ma vettem észre, hogy sebes a nyúl füle. Mind a kettő :(
Mit lehet vele csinálni? Állatorvos vagy van rá valami kenőcs,csepp..? Volt már valaki így? :( Annyira szeretem és nem akarom elveszteni :((
2012. jan. 1. 14:50
11/23 A kérdező kommentje:
chemotox? Az a légy, szúnyog irtóra gondolsz? :O Azt hoyan használjam? :O
2012. jan. 8. 13:49
12/23 anonim válasza:
Még mindig nem voltatok dokinàl??? Neostomosan valò fülatkàra, vízzel higítva! De előbb ki kéne derìteni, hogy mi ez pontosan!
13/23 A kérdező kommentje:
Voltunk, csak csodálkoztam h ezt írta az egyik hozzászoló. Amúgy fülatka és az egértől kaphatta el :( De már gyógyulneki :)
2012. jan. 8. 14:53
15/23 A kérdező kommentje:
Valamilyen sprét, azzal kell befújni naponta 1*. De már be is gyógyult neki, alig látszik :)
2012. jan. 9. 17:46
16/23 anonim válasza:
Oksa. Ilyen esetekre érdemes beszerezni Neostomosant, ha esetleg van lehetőség, hogy szabadon is ugráljon a nyuszi a szabadban, ez megvédi a kullancsok ellen is, ha vízzel higítva lepermetezitek a bundáját - persze nyilván csak jó időben :) és ez jó az atkák ellen is.
17/23 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm :) Hát inkább hidegbe behozom az előszobába, is ott játszunk :) Majd nyáron az jó lesz
2012. jan. 10. 18:51
18/23 A kérdező kommentje:
Annyira szépen begyógyult a kis fülecskéi :)
2012. jan. 15. 14:30
19/23 anonim válasza:
Egyszerűen csak kivakarja.KEND BE NEKI ÉTOLAJJAL!! én 1 hétig csinálgattam neki,és alig látszik már neki valami
20/23 anonim válasza:
Sajnos a rühesség jele. Mi is küzdtünk ezzel a betegséggel. Kisebesedik a nyulak füle. El kell különíteni, mert átadja az egész állománynak. Erős fertőtlenítőszerrel átmosni a ketrecet, és az állatorvossal kiíratni valami erős fertőtlenítőt, és kezelni kell a fülét. Nem könnyű kiirtani, de szokott sikerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!