S. O. S! Hogyan győzzem meg a szüleim hogy lehessen egy tengeri malacom?
Nagyon szeretnék egyet ha nem is karácsonyra de névnapomra. Már 4 éve szeretnék egyet. Mondtam már hogy majd az én szobámba lesz és minden nap takarítom és nem lesz büdös stb... De azt mondják hogy úgy is büdös. A tesómnek egyszer volt 4 hörcsöge de ő nem nagyon foglalkozott velük és az tényleg büdi volt.
Hogyan beszéljem rá őket. Nagyon szeretnék egyet!
A válaszokat előre is köszönöm!
először is a tengerimalac társas állat.. nagyon sok foglalkozást igényel + nagy mozgásigénye van...
első állatnak inkább vegyetek hörcsögöt (dungáriai törpehörcsög)
ezek nem bödösek nem kell nekik akkora hely elbannak egyedül és a tartásuk is nagyon olcsó... nagyon kezes kis állatokká válhatnak:) nekem hallgat a nevére is:)
ja tengerimalacom is van... de tényleg csak tapasztaltabbaknak ajánlom:)
A választ köszönöm!
Amúgy vadász göri után sem jó? Azunk már volt 10 évig volt meg.
ja úgy más (előző vagyok)
am akkor ok olvass utána a témának
ezt az oldalt alaposan olvasd át: [link]
fontos!
- a tengerimalac társas állat legalább 2-őt tartsunk (lehetőleg 2 lányt)
-legalább 100x50-es alapterületű ketrecet vegyünk nekik
-SZÉNAAA!!!
ne állatkereskedésből vegyük hanem tenyésztőtől vagy menhelyről esetleg nete ha találsz eladó malackákat...
az oldalon amit linkeltem vannak eladó/elvihető malacos fórumok:)
A tengerimalac nem büdös, a szőrének inkább széna szaga van, és kellemes illatú. Nagyon tiszta állat, rendszeresen mosdik, fürdetni is elég évente egyszer nyáron, amikor jó meleg van.
A pisijének van ammónia tartalma, de ha forgácson tartod megfelelő méretű ketrecben 4-5 naponta elég takarítani.
Tényleg a legjobb 2 lányt tartani, és expresszen és fórumokon lehet ajándékba vihetőt is találni. Úgy is lehet, hogy először 1-et viszel haza, és 2-3 hónap után egy másikat hozzá.
A tengerimalacok egyáltalán nem büdösek.Ha rendszeres takarítod őket.:)
Társas lények,ne felejtsd!
Nekem is sokáig kellett harcolnom a tengerimalacaimért,azóta meg is kaptam őket,hidd el,ti sem fogjátok megbánni a tengerimalactartást.Az én anyukám pl. már imádja a őket.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!