Mennyire 'szobatiszta' a malacotok, mennyire piszkít egy adott helyre a ketrecben, vagy akár kint a szobában?
Figyelt kérdés
Az enyém nagyon rendetlen.... Tehetek ellene valamit?2011. nov. 28. 08:58
11/17 anonim válasza:
a ketrecbe az enyémek is kb össze vissza ürítenek, az ellen nem tudsz mit tenni. de ha kiveszed a ketrecből, legyél vele és amint pisilni akar fogd meg és tedd vissza. én ugyan ezt csináltam a malacaimmal, és most már kb 1 órát is kibírják ketrecen kívül hogy ne pisiljenek :) a kakival nem tudsz mit csinálni, enyémek is bogyóznak. de azt egyszerű összeseperni :)
csak kitartás és türelem kell hozzá. ne várd hogy 1-2 nap alatt megtanulja. lehet hogy hónapokig fog tartani, de utána egy rendes malacka lesz :)
mellesleg. az első két válaszoló volt a tahó, nem te a béna. akit tényleg érdekel a kérdés, tudja hogy tengerimalacról van szó, mivel kisemlős kategóriában van. ne foglalkozz velük, csak unatkoznak és mindenkibe belekötnek.. :)
12/17 A kérdező kommentje:
10-es! Amikor először hozzám került, ő is nagyon félt. Ki se jött a házából. 2 hét telt el, kezdi megszokni a mozgást a szobában, és persze engem is. Ha kiveszem, akkor pedig nagyon szívesen is jön már az ölembe. De idő kell neki. 11-es! Először is köszi, aranyos vagy. :) És igen, tudom hogy türelem kell hozzá. Fórumokon olvastam, hogy sokan hozzá tudják szoktatni a sarok WC-hez. Meg hogy a malacka is előszeretettel használja, akár magától is. Szeretném kipróbálni majd, hátha sikerül nála valamit elérnem. :)
2011. nov. 28. 17:18
13/17 anonim válasza:
Akkor én szerencsés vagyok, mert a szobában még egyszer sem kakilt össze semmit, ha kell neki pisilnie, vagy kakilnia, akkor visszamászik a ketrecébe. :D
14/17 A kérdező kommentje:
Jó neked... :)
2011. nov. 29. 08:43
15/17 anonim válasza:
Nálunk az egyik malac pedáns, van pisi és kaki sarok, a másik viszont trehány és össze vissza, amerre épp jár...viszont a kajás tálat nálunk is rendszeresen kipakolják! :-)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem azért idővel hozzászokik valami rendszerhez. Most is pihe-puha ágyikót csináltam neki, megint kitakarítottam a ketrecet is. De azért nem mindegy hogy a ketrecet kell napi szinten takarítani, vagy csak a WC sarkot...
2011. nov. 30. 09:39
17/17 anonim válasza:
Nálunk alul forgács van, azon pedig műanyag fürdőszoba szőnyeg. Így körülbelül napi 3 percet vesz igénybe a reggeli és esti kakivadászat...a forgácson alul pedig tökéletesen látszik, hogy melyik a pisis rész! Egyébként ötletet tudsz rengeteget meríteni a [link] oldalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!