Tengerimalacot mennyire szabad pár napig kint tartani? Azt olvastam, egész évben tarthatóak kint. Ketrecben lenne, és csak pár napot "kellene" így átvészelnie. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 14:34
1/9 anonim válasza:
Hát nekem nincs tengeri malacom.De egy ismerősömnek van és mesélte hogy ő is kitette őket pár napra.De egy kóbor kutya beszökött és széttépte őket. Persze ez attól is függ mibe,milyen magasan tartod őket. Az ismerősöm nem volt eléggé elővigyázatos :D
2/9 anonim válasza:
hát lévén hogy november van és éjjel majdnem (?) fagy, a helyedben nem tenném meg..nyáron lehet de ilyenkor szerintem megfázna.
3/9 A kérdező kommentje:
:( És kamrában? Persze, nincs fűtve, de az nem olyan hideg és huzatos. Mondom, csak pár napig kellene kint lennie szegénykémnek.
2011. nov. 11. 14:48
4/9 WatsonSponge válasza:
Nyáron lehet, télen semmiképpen. De figyelembe kell venni, hogy a szabadban többféle fertőzést is összeszedhet, biztonságosabb neki izoláltan lakásban.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :(
2011. nov. 11. 15:12
6/9 anonim válasza:
Ha a fűtött szobából hirtelen kiteszed hidegbe, akkor nem sok jövőt jósolok neki.
7/9 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma, egyenesen a lakásba jöhet. :D
2011. nov. 11. 19:40
8/9 anonim válasza:
Örömmel hallom, hogy sikerült megoldani. De hátha más elolvassa a témát: A tengerimalacok hajlamosak megfázásra mi halálhoz is vezethet, TILOS KINT TARTANI ősszel és télen. Nyáron meg a túl meleg miatt nem ajánlott. Szóval nem lehet kint tartani, akárki terjeszti ezt a butaságot ne higgyetek neki.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben! :) Levegőzni ki lehet vinni párpercre, vagy inkább azt is hagyjuk ilyenkor?
2011. nov. 13. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!