Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszi már több mint 1 hete...

A nyuszi már több mint 1 hete meg van hülyülve , a ketrecben próbál ásni meg az alomtálból kikaparja a forgácsot egész éjjel rendezkedik, amin fekszik rongyát szétrágta . Mi lehet vele?

Figyelt kérdés

tavasszal lesz 2 éves , lány ,törpenyuszi

tavaly fészket is rakott , kitépkedte a szőrét . de nem is lett pároztatva és valószínű , hogy nem is lesz mert a szüleim nem engedik ,mivel benti nyuszi .

megint fészket fog rakni ?? vagy mi van vele ? :D

2011. nov. 24. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem 2 éve tök egyedül Te is! a hajadat tépnéd.Vegyél neki egy párt vagy hozzátok költözöm!
2011. nov. 25. 00:02
 2/9 A kérdező kommentje:

öm,, hát igen ebben van valami :D

de neki sajna nem lehet párja :S

2011. nov. 25. 00:39
 3/9 anonim ***** válasza:
miért nem? kicsi a ketrec?
2011. nov. 25. 00:56
 4/9 A kérdező kommentje:

nem elég nagy .. de azt nem szeretnék ha még több nyuszi lenne ..

jobban járnék az ivartalanítással ??

2011. nov. 25. 06:27
 5/9 anonim ***** válasza:
2 év felett már elég kockázatos az ivartalanítás, de bak nyuszival meg semmiképpen ne rakjátok össze, mert a sok kicsivel nem tudnátok mit kezdeni...nyúlhoz értő dokihoz el kell vinni, és megbeszélni vele, hogy mennyire lenne kockázatos az ivartalanítás, mert ezek ivaros tünetek, és az álvemhesség tünetei...nem jó se a nyuszinak, sem nektek. ivartalanítás után sokkal nyugodtabb lesz, és fészket sem fog építgetni...
2011. nov. 25. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez normális viselkedés,nem tudom elhinni,hogy valaki ezen meglepődik.Egyik EUs rendelet kimondja,hogy emlős állatnak kötelező ásásra alkalmas teret biztosítani!
2011. nov. 25. 13:52
 7/9 Gabi86 ***** válasza:
Szerintem is normális hogy kapar,meg így koptatja.Az én nyuszimnak is volt társa fiú is lány is de egyiket sem szerette.a lánnyal nagyon sokáig együtt voltak vagyis külön mert nem nagyon bírták egymást. külön külön lehetett velük foglalkozni és futtatni is őket.
2011. dec. 16. 17:04
 8/9 Gabi86 ***** válasza:
valamit kifelejtettem,hogy ha eleget tudsz vele foglalkozni nem kell neki társ.meg ahogy idősödik leszokik róla,addig meg rakd ki éjszakára a fürdőbe vagy valahová.
2011. dec. 16. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
felhívtam az állatorvost és igen állterhes volt a nyuszim ,,, de már kiheverte és ugyan olyan mint előtte volt ...
2012. jan. 2. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!