Aranyhörcsöggel kapcsolatos tanácsot kérnék?
nem dehogyis. (: az aanyhörcsögök ilyen lusta élőlények.. nekem is csak enni jár ki. egésznap alszik, én szoktam felkelteni h egyáltalán él e.. xdd éjszaka aktívabb, lehet h hallasz is egy kis zörgést.
nos azt h elfoglalta a játékát normális. nekem napogik csak a sarokban aludt, oda hordott mindent amit csak tudott.. aztán rászokott az odujára.
pár napig lehet h azt fogja használni, de idővel úgyis megtanulja magától h mi mire való. (:
ajánlom figyelmedbe hörcsöggömböt. nem drága (1500 ftért vettem a tescoban, aranyhörcsögnek) amikor nap közben felébred kiveszem és belerakom, hadd guruljon a szobában, így biztonságban is van és szabad valamilyen szinten. de csak egy jó 15-20 perc ajánlott.
a mókuskerék is jó, de én kiveszem éjszakára mert nyikorog.. ameddig tudom bent hagyom neki és ha használja használja, ha nem hát nem.
nos remélem tudtam segíteni valamennyit! :D
persze vana törpehörcsögök (dzsungáriai) bocsi ha rosszul írtam.
ezek eléggé "virgoncak", bukfenceznek, aktívabbak sokkal. de eléggé picik és törékenyek.. de nagyon aranyosak.
nekem még nem volt csak aranyhörcsögöm. nekem sokkal szimpatikusabbak már méretileg is ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!