A kérdésem a tengerimalacommal kapcsolatos. Szerintetek mi lehet a baja? (Többi lent)
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mi baja lehet a malackámnak: annyit kell róla tudni, hogy keverék malacka és a háta végén (a segge felé) hosszabb a szőr, mint bárhol máshol a testén. Annyi a problémám, hogy azon a részen a szőr tövében kisebb duzzanatok keletkeztek a bőr felszínén, amiből egypár darab már leesett (vagyis a szőrében megakadt) és ha le akartam szedni, akkor jött vele együtt a szőr is. Szóval hullik a szőre és ott van az a kis seb szerűség.
Lehet attól, hogy a fa házikójába szokta néha elintézni a dolgát és nem nagyon jön ki onnan?
Dokihoz majd csak szombaton tudom vinni, de gondoltam előbb itt is megkérdezem.
Bocsi ha kicsit értelmetlenre sikeredett!
Előre is köszi a válaszokat!
Nem, egyáltalán nem vakaródzik. El sem érné szerintem. Az étvágya is teljesen jó, és semmi más baja nincs, csak azt nem tudom, hogy mi az a "cucc" a hátán.
Köszi a választ! :)
fürdetted már?
sima meleg vizben (olyanban mint a kisbabát) megfürdetheted,5 centi viz legyen kb,fejét ne érje,csak óvatosan,sampon nem kell,csak kezeddel dörzsölgesd át,utána törölközőbe,majd hajszáritoval legalacsonyabb fokozaton,de melegen megszáritod
a szőréről meg le kell vágni a gubancot és rendszeresen fésülni ezentúl
ha gyerek vagy még,akkor kérj segitséget anyukádtól,meg ne vágd
Nem, még nem fürdettem, mert nem mertem elkezdeni, nehogy vmi baja legyen utána, anyám meg nem merné bevállalni a fürdetést, mert fél h vmit elront. Amúgy én már mondtam neki, hogy fürdessük meg.
Az a gond, hogy nem tudom neki levágni, mert teljesen a szőre tövében van a bőrön.
Azért köszi a választ! :)
(És nem vagyok már gyerek, hanem tini, de ez mellékes.)
Nem, nem fogom megfürdetni, majd meglátom, hogy mit mond ma a doki.
Köszi:)
Nah, voltam dokinál a malaccal és azt mondta, hogy gombás a háta, amit Canestennel tudok kezelni neki.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!