Hörcsögketreccel kapcsolatos kérdés? Mit tegyek? (többi
lent)
Figyelt kérdés
Na szóval van 1 törpehörcsögöm, és ketrecbe tartom, és vannak emeletei (2 emelete van). És az a problémám hogy az emeltein túl nagy a ketrec, és mindig lesik a lába, vagy alig tud menni benne, de amúgy raktam be neki csomó gurigát, szóval ott megy benne, de látom hogy szenved amikor megy és mindig lecsúszik a lába. És nem tudom mit csináljak? Valamit lehetne rátenni? Vagy szerelni, valami műanyag félét vagy valamit? Valakinek van ötlete?
Szerintem vágj ki kartonpapírt, fektesd le, és szórj rá forgácsot. :)
2011. márc. 6. 12:20
2/12 A kérdező kommentje:
oké, köszi a választ.
És nem fogja szétrágni a kartont?
2011. márc. 6. 12:40
3/12 anonim válasza:
Próbáld meg a kartont befűzni a rácsok közé. És igen, szórj rá forgácsot. Lehet, hogy meg fogja rágni, de egyrészt baja nem lesz tőle, másrészt legalább amíg nem rágta szét teljesen, nem fognak csúszkálni a lábacskái.
2011. márc. 6. 13:14
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megpróbálom, de a forgácsot kifogja túrni a szőnyegre?
2011. márc. 6. 13:25
5/12 anonim válasza:
Igen ki szórja a forgácsot, de tehetsz újságpapírt a ketrec alá. Nekem is mindig kiszórja.
2011. márc. 6. 13:37
6/12 anonim válasza:
Hát, az lehet, hogy kitúrja. Akkor próbáld kartonnal, forgács nélkül. Bár így nagyobb az esély, hogy megrágja. A mi hörink ketrece alá raktunk egy fóliát, így csak oda túrja a forgácsot... :)
2011. márc. 6. 13:41
7/12 anonim válasza:
Rakj le oda nagyon kemény karton lapot és igen szórd le forgácssal..a mi hörinknek is így van megycsinálva,csak neki 1 emeletes.Vagy ha nagyon rágcsálná rakj oda müanyagot.Lehet venni!
2011. márc. 6. 19:05
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, Köszi mindenkinek a válaszát, hát sajnos megrágta mára már, de nem baj, mert nem nagyot rágott belőle :D
2011. márc. 7. 06:07
9/12 anonim válasza:
Ezekbe a boltokba tudsz venni 2mm vastag műanyag lemezt.
Azt szikével egy vonalzó mentén bekarcolod, aztán le tudod törni méretre.
Talán egy fokkal jobb mint a karton, mert mosható, és nem hajlik fel a széle és így talán nem tudja megkezdeni, hogy megrágja. Amúgy nem tudom hogy szétrágná e.
Ez csak egy ötlet.
2011. márc. 8. 11:17
10/12 anonim válasza:
A sima kartonpapír forgács nélkül az emeletre jó ötlet, nekem szúnyogháló van, de azt megrágta... Fogok majd venni ilyen fém szitahálót (gazdaboltban), és azt terítem le, csak a széleit kell behajtani alulra, nehogy megszúrja magát vele a höri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!