Mit tegyek? (2 kérdés)
Figyelt kérdés
1. van 2 nőstény tengerimalacom de bántják egymást! :(
most én arra gondoltam hogy az egyiket elajándékozom egy (ivartalanított vagy nem)hím mellé! és a másikhoz meg szerzek egy nőstényt akivel kijönne! vagy valami más ötlet mert nagyon szeretem őket!
2. ˘"elkoboztam" egy lánytól 2 dzsungáriai törpehörit (mert nagyon rosszul tartotta őket és ki akarta őket dobni a kukába) bár tesók és egyneműek nem bírják egymást valami jól... és csak 1 ketrecem van .. :( mit tennétek?
2011. okt. 15. 17:53
1/10 anonim válasza:
Törpehöriknél csak a nőstények tarthatók együtt ha tesók, hímek verekednek. Nekem is két nőstény van együtt, de ők elválaszthatatlanok. Együtt esznek, alszanak..stb. De te tedd külön, vagy ajándékozd el az egyiket.
2/10 anonim válasza:
2. kérdésre: Ha ketrec, leméred a keresztmetszetet, kartonpapírból kivágod a megfelelő méretet, széleit átszúrod ollóval, fűzöl bele cérnát és rákötözöd a rácsra. Az én hörimnek ezzel a módszerrel van egy félemelet csinálva, és nem rágja se a papírt, de a cérnát.
3/10 anonim válasza:
2. vagyok.
*se a cérnát
(1. válaszoló: A nőstények se mindig, nekem volt 2 nőstény hörim együtt, összeverekedtek és az egyik elpusztult. :( )
4/10 anonim válasza:
menj be állat kereskedésbe (ahol jól tartják az állatokat) és kérdezd meg, nem-e vennék be őket.
6/10 A kérdező kommentje:
utolsó NÖSTÉNYEK!!!!
2011. okt. 15. 21:24
7/10 anonim válasza:
1) ivartalaníttasd az egyik malacot
2) vegyél még egy ketrecet
8/10 A kérdező kommentje:
nőstény tengerimalacot ivartalanitani????????!!!!!
2011. okt. 16. 13:40
9/10 anonim válasza:
a törpehörcsögöknél vegyél még egy ketrecet vagy ajándékozd el az egyiket. a tengerimalacoknál azt ajánlom, mivel társas lények de ugye mondtad hogy nem vannak meg egymás mellett így vegyél még egy ketrecet, és rakd egymás mellé, hogy mégis érezzék nincsenek egyedül.
10/10 anonim válasza:
Az egyik malacot tedd külön és vegyél még egy nőstényt a másikat is tedd külön mégegy IVARTALANÍTOTT hímmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!