Mikor fog eljönni az az idő, amikor a nyulakra hobbiállatként tekintenek majd az emberek?
Hihetetlen, hogy bárki megtudja, hogy nyuszim van, egyből az a kérdése, hogy "és mikor vágjátok le?"
Vagy pl itt a kérdéseknél az a sok társadalmilag visszamaradott egyén, aki minden nyulas kérdéshez beírja a nyúlpaprikást...
Könyörgöm emberek, TÖRPENYÚLból mióta csinálnak kaját??? Mennyi idő kell még, amíg Magyarországon is hobbiállatként tekintenek elsősorban a nyulakra? (érdekes, hogy más országokban nem egyből a kajára gondolnak...)
vannak a hús nyulak(házi nyul ,pannon fehér stb)
dísznyulak:törpe fajták
szerintem ezen nincs mitt vitatkozni mindegyik fajtának más a felhasználása azért azt ne várja már el senki ,hogy akinek van 40 db nyula az csak kiadást csináljon minimális hasznot meg ne.Rengeteg munka és kiadás van velük,igen is aki csak vágóhídra tudja eladni az tegye meg!
16:16-os vagyok
Kedves 16:31-es!
Ma válaszoló 9:46-os tökéletesen kifejtette a véleményét, amit én is osztok.
Nyilván tisztában vagyok a paraszt szó kifejezésével, pontosan tudom, hogy mit jelent a szó szoros értelmében. Azonban a szövegkörnyezetből szerintem rajtad kívül mindenki számára világos, hogy itt most nem erről volt szó. De ha valakit megsértettem ezzel, hát elnézést kérek!
Amúgy pedig az, hogy én beszólok az illetőnek, aki vacsorát akar csinálni a nyuszimból, már ne is haragudj, de nem az ő állatkáját sértem meg, hanem pusztán felveszem vele a kesztyűt, mivel más nem használ.
Lehet mondani, hogy nem érdemes vele foglalkozni, akit ilyen szinten piszkálnak az emberek ezzel a dologgal, egy idő után besokall és ez lesz a vége...
hát a törpenyúlból egyáltalán nem szoktak nyúlpaprikást csinálni, a barátaid csak viccből mondják ezt. ha neked ez nem vicces akkor mond el nekik, úgy ahogy az utolsó válaszoló írta.
Nekem vannak díszhalaim, most akkor azokat is megegyük?
nyílván nem, hisz nem ez a szerepük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!