Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen kisállatot ajánlotok...

Milyen kisállatot ajánlotok nekem? :D

Figyelt kérdés

A tengerimalac szőrére allergiás vagyok, és lehet hogy az egérre is. Panelban lakok, de van előttünk egy nagy park.

13/L

2011. júl. 29. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

a 13:38-as vok :D

am még a törpe nyuszi is aranyos én ojat akarok am 13/L én is :)

2011. júl. 29. 15:42
 12/20 Brigi ^^ ***** válasza:
100%

15:38-as,azért tudnak érdekesek is lenni a halak (valakiknek)

"Ablakot nyitunk a sokak által lebecsült, alig ismert víz alatti világra, miközeben megismerjük az ott zajló életet, és tiszteletet érzünk iránta." :)

2011. júl. 29. 18:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
kutya, nyuszi!!! (a hörcsög nem olyan ragaszkodó, meg a macska sem, bár ők is sok örömöt okoznak!) De szerintem, ha negteheted, kutya! :)
2011. júl. 29. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
amúgy a halak sok gondozást igényelnek, és tényleg sokat jelenthetnek an nak a ki nem nézi le őket, és szereti őket! :) de tarthatnál madarat is, vagy csincsillát. (én írtam a kutyát meg a nyulat)
2011. júl. 29. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
mondanám hogy törpehörcsög, mert semmi gond velük, tiszták, nem büdösek, kedvesek, és szeretik ha kiveszed őket, de nem tudom hogy arra allergiás vagy-e.. én nyulat nem ajánlok. szeretem őket, de nekem volt törpenyulam, és akármennyit szeretgettem, próbáltam kézhez szoktatni, ahogy nőtt úgy vadult el. a végére tiszta karcolás lettem. :( kisebb testű kutyus jó lenne, sok szeretetet ad. halak, de azokat csak nézni tudod. :D vagy valami hüllő? ékszerteki, vagy törpekaméleon? én törpekaméleont pont most néztem, nekem nagyon tetszenek. picik, kis helyen is elférnek, és semmi gond velük. ezekre tuti nem vagy allergiás. remélem segítettem. :D
2011. júl. 29. 21:34
 16/20 anonim válasza:
100%
Ha a degu szőrére nem vagy allergiás akkor szerintem degu:D:D
2011. júl. 29. 22:46
 17/20 anonim válasza:
Na milyen állatod lesz?:D
2011. aug. 4. 13:33
 18/20 anonim válasza:
Vegyél egy tehenet!
2012. márc. 24. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Vegyél nyuszit: [link]
2012. júl. 11. 09:27
 20/20 anonim válasza:
Vegyél plüskacsát csak megveszed onnastól kedve semi baj nincs vele, néha kikell mosni. Ja nem kel érte felelni annyit foglalkozol vele amennyit szeretnél mert a plüssálatok játészerek, azok számára találták ki akikenek nincs elég idelye egy vagy több élő állatal foglalkozni és felelösséget válalni irántuk.lőnyei nagyon jól birják az abajgatást és ugyanugy tud szeretetet adni mint az élő állat. A püsskacsa vagy akármilyen plüssálatod lehet. Szobában ideális igénytelen kedvencek!
2017. máj. 26. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!