Melege van a kisállataimnak, van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok nekik valamiféle hűtést csinálni? A szobámban több mint 30 fok van, nagyon sok. Látom rajtuk hogy melegük van. 2 patkányom van egy nagy ketrecben.2011. júl. 14. 18:14
1/7 anonim válasza:
Attól függ hogy hol van a ketrec. Ha ablak mellett, akkor sürgősen vedd el onnan még akkor is ha az ablak csukva van. Amikor nekem voltak egereim én nyáon mindig eltettem őket egy külön hűvösebb szobába. Ha van légkonditok mindneképpen tedd abba aszobába őket. És mindig legyen náluk ivóvíz.
2/7 anonim válasza:
Tegyél egy ventilátort a közelükbe, hogy valamennyire őket is érje. Persze nem kell annyira fújni a levegőt, hogy repkedjenek szerencsétlenek.
3/7 anonim válasza:
Egy fém dobozba pl. piás doboz, pilóta kekszes fémdoboz,stb. jégakkukat teszek és a ketrecükbe teszem
4/7 anonim válasza:
NE HOGY VENTILLÁTOR KÖZELÉBE RAKD ŐKET!!!!
adj nekik lédús zöldséget, uborkát, és napi 1x KICSIT!! nedves szivaccsal törölgesd meg őket!!
5/7 anonim válasza:
Én ha úgy látom, hogy nagyon melege van a hörcsögömnek akkor vizes ronggyal szoktam áttörölgetni őt.
6/7 anonim válasza:
Tegyél be kádat, majd fürdik, ha kell.
7/7 anonim válasza:
se a ventilátor, se a légkondi nem jó, mert megfáznak! ezt minden normális ember tudja..
én a malacaimhoz tettem be törölközőbe csavart jégakkut. de tényleg tehetsz be nekik egy kis "kádat" vízzel, amiben tudnak fürdeni. vagy meg is moshatod őket langyos! vízzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!