Miért nyüszög? Valami baja van ilyenkor?
Első kisállatomat tisztelhetem egy dzsungáriai höri személyében. :)
Egy hozzánemértő anyukától hoztam el, ki akarta vágni vadsága miatt.
Amennyire laikus szemmel meg tudom ítélni, egészséges teljesen, szép a bundája, nincsenek sebei (leszámítva egy nagyon réginek tűnő lyukacskát a fülén), és jó kedve van. A kakija is szépen formált kis hurkácska, bár abból jó sokat alkot :D
Kérdésre visszatérve: főleg reggelente nyüszög bent a házában. Nemtudom mire vélni a dolgot, nem hangzik túl jól... olyan hangokat ad ki, mint a sípolós játékok, csak halkan, alig hallhatóan.
Sok mindent megtanultam már abban az 1 hónapban amíg itt volt, de ez új nekem :/
Mi van vele ilyenkor? Remélem nem beteg vagy ilyesmi :S
Látom még nem jöttek válaszok, de ha valaki idetévedne, megosztom vele a felviágosodásom:
lehet hogy "káromkodik"? :D
Most hogy jobban belegondoltam, mindig takarításra rákövetkező reggelen hallom ezt tőle (tegnap este takarítottam)...
Sajnos kénytelen vagyok a kis házát is feltúrni, mert a házon belül kakil főleg, és nagyon büdös egy idő után. Így is vagyok annyira rendes, hetente csak egyszer túrom fel a házát mert szegénykém sokat szokta rendezgetni.
Próbálom a kaját amit elraktározott kiválogatni és visszarakni, de persze már csak a friss alomból meg a szagokból tudja hogy megint feltúrtam mindent :)
Az dzsungáriai hörcsim is szokott álmában nyüszögő, cincogó hangokat kiadni. Szerintem nincs baja, talán álmodik :)
Előzőnek : az aranyhörcsög átlagban 3-4 évet él, de nekem már volt 5 éves is :))
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam akkor :)
Nagyon megszerettem a kiskrapekot, amilyen rossz volt az előző tulajnál, annyira kezes nálam.
Szegénykémnek se alom se játékok nem voltak a ketrecében, gondolom halálra unta magát :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!