Ezért halt meg ilyen hamar? Ő nem fog hamar meghalni ugye?
kb 4 éve 13 éves voltam és akkor nem volt még bennem felelősség érzet.Kaptam egy hörcsögöt,de arra lusta voltam hogy vizet adjak neki.1 hónapba 2*adtam neki vizet,meg gyümölcsöt.Aztán megkaptam a kutyámat és nem foglalkoztam vele.Egy idő után pedig elkezdett dülöngélni,meg felment az emeletre(ketrec)és csak ott állt kb 5 percig,és hunyorított.
Szerintetek miért halhatott meg?Most van egy 1,5 éves hörcsögöm tanultam a hibámból és rá nagyon nagyon vigyázok,mindennap adok neki vizet gyümölcsöt dinnyét,almát répát van hörcsögfuttatója,meg foglalkozok is vele sokat.Ő nem fog hamar meghalni ugye?
De ha nincs közünk hozzá,akkor minek kérdezel itt a gyk-n?
Amúgy meg lehet ez most csúnya lesz...de a szüleid is elég felelőtlenek voltak hogy hagyták miután megöltél egy hörcsögöt, még "véletlenül" egy kutyát is kinyírtál,és csak azt hangoztatod hogy nem a te hibád...
Minek neked háziállat? Én abba majdnem belehaltam hogy elhunyt az egyik vitorláshalam...
Jaj hagyjátok már békén!!A hörcsögre valóban vigyázhatott volna,de tanult a hibáiból!A kutya meg nem teljes mértékben az ő felelőssége!
És,kedves Kérdező,ha igazán jól gondoskodsz a höridről,(az enyém 3 évig is élt,ami szép életkor egy törpehörinek!)akkor sok ideig élhet!:D Ha arany,akkor kb.3 év,ha törpe,akkor úgy,1 évig bírják.Jó hörizést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!