Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ezért halt meg ilyen hamar? Ő...

Ezért halt meg ilyen hamar? Ő nem fog hamar meghalni ugye?

Figyelt kérdés

kb 4 éve 13 éves voltam és akkor nem volt még bennem felelősség érzet.Kaptam egy hörcsögöt,de arra lusta voltam hogy vizet adjak neki.1 hónapba 2*adtam neki vizet,meg gyümölcsöt.Aztán megkaptam a kutyámat és nem foglalkoztam vele.Egy idő után pedig elkezdett dülöngélni,meg felment az emeletre(ketrec)és csak ott állt kb 5 percig,és hunyorított.

Szerintetek miért halhatott meg?Most van egy 1,5 éves hörcsögöm tanultam a hibámból és rá nagyon nagyon vigyázok,mindennap adok neki vizet gyümölcsöt dinnyét,almát répát van hörcsögfuttatója,meg foglalkozok is vele sokat.Ő nem fog hamar meghalni ugye?

2011. júl. 6. 16:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Add el a hörcsögöt minél hamarabb...
2011. júl. 6. 16:09
 2/28 A kérdező kommentje:
meer?
2011. júl. 6. 16:09
 3/28 anonim válasza:
Nem fog meghalni ha vigyázol rá!!Az a lényeg h ne bánj úgy vele mint a kutyáddal.
2011. júl. 6. 16:11
 4/28 anonim válasza:
hát...a leírtak alapján a mostani hörid nem fog meghalni...de csak ha tényleg igaz amit leírtál...
2011. júl. 6. 16:11
 5/28 anonim válasza:
És ne hallgass az elsőre...
2011. júl. 6. 16:12
 6/28 anonim ***** válasza:
Nagyon elkeserítő, hogy ennyi felelősség nem volt benned 13 évesen! Szerencsétlen állatok...neked kéne havonta kétszer vizet adni! Érdekes,hogy a szüleid ezek után is vettek neked állatot.
2011. júl. 6. 16:13
 7/28 A kérdező kommentje:
De írtam hogy tanultam a hibámból.Szerintem ti is sok hibát elkövettetek már de tanultatok belőlle.A lényeg nem azon van hogy elkövettem,hanem azon hogy tanultam belőle,és azóta nagyon vigyázok minden állatomra.
2011. júl. 6. 16:15
 8/28 anonim ***** válasza:
Annak idején, 12-13 évesen én is rosszul bántam a papagájommal, csak ritkán töltöttem fel a víztartóját, ami penészedett is. Aztán egy nap lefordult a rúdjáról és elpusztult. Nekem ez tanulságos volt akkor, szerintem neked is.
2011. júl. 6. 16:16
 9/28 anonim ***** válasza:
de nem a kutyád halt meg ugye, hanem az első hörcsögöd?
2011. júl. 6. 16:17
 10/28 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Minek tart az állatot aki nem tud rá vigyázni?? Én menekülnék tőled kérdező!! Egy állatot nem lehet csak úgy "megunni"...

2011. júl. 6. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!